tromaktiko: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ



Καταγγέλλουμε τη Διοίκηση των ΕΛΤΑ, γιατί έχει επιδοθεί σε ανελέητες διώξεις όσων υπαλλήλων αρνήθηκαν να πάρουν σημαδεμένο ψηφοδέλτιο από τους συνδικαλιστές της ΠΑΣΚΕ....
Καθοδηγούμενη η Διοίκηση του ΕΛΤΑ από την ηγεσία της ΠΟΣΤ, η οποία στην ουσία διοικεί τον Οργανισμό, λειτουργεί ως πειθήνιο όργανό της και ασχολείται μόνο με τις επιθυμίες των κυβερνητικών συνδικαλιστών.

Μεταθέτει «ανεπιθύμητους» και επιλέγει σε θέσεις ευθύνης υπαλλήλους μόνο τους αρεστούς της ΠΑΣΚΕ και όχι τους άριστους, όπως επιτάσσουν οι όροι της χρηστής Διοίκησης, αλλά και του σύγχρονου Management για έναν Οργανισμό.

Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι η υπονόμευση της Επιχείρησης και οι κίνδυνοι που απορρέουν απ’ αυτήν.
Ακόμη και οι θυσίες των εργαζομένων, που επιβλήθηκαν από την «σοσιαλιστική» κυβέρνηση, πάνε χαμένες, αφού τα περίπου 80 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία εισέρευσαν στα ταμεία του Οργανισμού από τις μειώσεις των μισθών μας, δε θα είναι αρκετά για να καλύψουν την ελλειμματικότητα του ΕΛΤΑ.
Ρωτάμε τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και τους δύο εγκάθετους Διευθυντές της Κεντρικής Μακεδονίας, ποιοι Υπηρεσιακοί λόγοι επέβαλαν τις Μεταθέσεις των συναδέλφων από την Υ. Ε. Δ. Θεσσαλονίκης και από το Κ. Κ. Θεσσαλονίκης 20 ;
Εμείς διακρίνουμε μόνο ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ανάγκες και συγκεκριμένα ανάγκη ικανοποίησης της βούλησης της ΠΑΣΚΕ.
Οι Υπηρεσιακοί παράγοντες της Θεσσαλονίκης, που εισηγήθηκαν τις μεταθέσεις, ομολογούν ότι πήραν εντολή από πολύ ψηλά. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι το πολύ ψηλά δεν ανταποκρίνεται στο Πρωθυπουργικό Γραφείο, αλλοίμονο μας αν ασχολείται μ’ αυτά ο Πρωθυπουργός.
Ρωτάμε λοιπόν τον Υπουργό μας κ. Ρέππα: είναι δική σας εντολή κύριε Υπουργέ; Αν ναι, σας καλούμε να τις ανακαλέσετε αμέσως, γιατί διαπράττετε έγκλημα κατά του Οργανισμού, αλλά και κατά των εργαζομένων.
Κύριε Σύμβουλε,
ασχοληθείτε με τα προβλήματα του Οργανισμού, τα οποία πολλαπλασιάσατε από την ώρα που αναλάβατε αυτή τη θέση και μην ασχολείστε μόνο με τα ρουσφέτια της ΠΑΣΚΕ, πιστεύοντας μάλλον ότι μόνο έτσι θα μπορέσετε να μακροημερεύσετε στον πράσινο Οργανισμό.
Λογαριάζετε όμως χωρίς τον ξενοδόχο, που στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι οι εργαζόμενοι του Οργανισμού και σε λίγο θα νοιώσετε και μπροστά σας και στα νώτα σας την αγανάκτησή τους και εσείς αλλά και οι εργατοπατέρες της ΠΑΣΚΕ.
ΔΑΚΕ – ΕΛΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Κλ. 1
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!