tromaktiko: Σχετικα με το θεμα των Μουσουλμανων στην Ελλαδα

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Σχετικα με το θεμα των Μουσουλμανων στην Ελλαδα



Τα τελευταια 4 χρονια μενω στο Καταρ λογω δουλειας. Ο Εμιρης και κατ' επεκταση το κρατος του Καταρ εχει δωσει μια περιοχη 4-5 περιπου στρεμματων εκτος των συνορων της πρωτευσας του Καταρ, Ντοχα, για το κτισιμο ναων αλλα με εξοδα της καθε θρησκευτικης κοινοτητας, Ορθοδοξοι χριστιανοι, Καθολικοι χριαστιανοι, σιχ, και οποια αλλη θρησκεια εχει κοινοτητα εδω και θα ειχε τα μεσα να χτισει ναο.
Το ιδιο θα μπορουσε να γινει και στην περιπτωση της Ελλαδας, να δωθει οικοπεδο καπου εκτος της εκαστοτε πολης και με εξοδα της καθε κοινοτητας να χτιστει ο ναος. Δεν θα επρεπε να επομιστει τα εξοδα το κρατος για το κτισιμο των ναων.


Οφειλω να πω βεβαια οτι για Αραβικη χωρα με μουσουλμανικη επισημη θρησκεια η προαναφερθεισα κινηση απο μερος του Εμιρη ηταν πολυ προχωρειμενη και εξεραιτικα σεβαστη.

Μακαρι και το Ελληνικο κρατος να ειχε τους ελεγχους που εχουμε εδω για τους μεταναστες. Σιγουρα τοτε δεν θα ειχαμε τα προβληματα που εχουμε τωρα. Ουτε το 1/10 των μεταναστων δεν θα υπηρχε στην Ελλαδα συμφωνα με τα κριτιρια που εχουν εδω.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!