tromaktiko: ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ. ΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ & ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ. ΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ & ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ



Γράφω αυτό το μήνυμα γιατί δεν έχω άλλη δυνατότητα να επικοινωνήσω με τον Πρωθυπουργό.

Είμαι 35 ετών, μικρομεσαία επιχειρηματίας, στον τομέα της υγείας. Δυστυχώς ούτε έβγαλα εκατομμύρια με τους νόμους που το ίδιο το ΠΑΣΟΚ είχε ψηφίσει το 2001 (οι υπερτιμολογημένες προμήθειες της υγείας ήταν ένας μυστικός δείπνος με λίγες εταιρίες, λίγους ιατρούς, και λίγους πολιτικούς). Ευτυχώς από την άλλη γιατί έχω το μέτωπό μου καθαρό και μπορώ και μιλάω ελεύθερα.

Ψήφισα ΝΔ παλαιότερα. Έφαγα τα μούτρα μου. Απογοητεύθηκα. Πίστεψα ότι μπορεί να αλλάξει τα πράγματα μετά το "κακό ΠΑΣΟΚ". Μπούρδες. Τρισχειρότερα. Το δείπνο στις προμήθειες της υγείας άνοιξε και έγινε "πάρτυ". Τις πόρτες του πάρτυ άνοιξε ο τότε υπ υγείας Ν. Κακλαμάνης (τυχαίο το ότι έφυγε άρον άρον για το Δήμο Αθηναίων?) και το συνέχισε ο τουρίστας που γύρισε από τις διακοπές.

Μετά σε πίστεψα όταν έλεγες "διαφάνεια". "Δικαιοσύνη" κλπ... Δεν ψήφισα ΠΑΣΟΚ, αλλά Γιώργο Παπανδρέου.

Λεφτά υπήρχαν? Υπήρχαν κάποια, εφόσον και το έλλειμμα θα ήταν 5-6-7-8%, όχι 16%. Σε καταλαβαίνω.

Φαίνεται όμως ότι η υπουργός σου κόλλησε "τουριστίτιδα" από τον προκάτοχο. Μηδέν. Μόνο μισή καταστροφή του συστήματος προμηθειών. Κρατώ μια επιφύλαξη για το αν για τα καταστροφικά πλήγματα έφταιγε η ίδια ή ο τεντυμπόυ γραμματέας της (με τις "ξανθές προέδρους").

Ήλθε ο επόμενος. Πρώτο δείγμα = απογοήτευση. Θέλει να ιδιωτικοποιήσει όλο το σύστημα (λες και τρώμε κουτόχορτο και δεν ξέρουμε ποιος τραπεζίτης λιγουρεύεται εδώ και χρόνια το σύστημα της υγείας).

Θέλει να κλείσει τη μικρή εταιρία μου.

Τόσα χρόνια πλήρωνα. Τόσα χρόνια εκπαιδευόμουν. Φόροι. Εισφορές. Όλα στην εντέλεια. Τώρα μου ζητάς περαίωση. Θα την υποστώ γιατί δεν μπορώ διαφορετικά.

Τώρα ο υπουργός σου (και ο γραμματέας του) θέλουν να αφήσουν τα κλειδιά του εστιατορίου σε έναν μόνο (τραπεζίτη?), ενάντια στις αρχές σου. Από τη μία "ελευθερώνονται", "ανοίγουν" επαγγέλματα, όμως της υγείας το ΚΛΕΙΝΟΥΝ !

Είμαι τόσο απογοητευμένη που δε θα ψήφιζα καθόλου. Αποφάσισα όμως να ασκήσω το δικαίωμά μου, ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ.

ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΝΑΠΟΔΕΣ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ! ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΥΛΗ !!! (ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ)

ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ !!!!! ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ !!!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!