tromaktiko: Νικήτας Κακλαμάνης – «Φταίει η αποχή»

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Νικήτας Κακλαμάνης – «Φταίει η αποχή»




Με έκπληξη άκουσα τον Κύριο Κακλαμάνη να δηλώνει σε ραδιοφωνική εκπομπή ότι η « Εάν Αθήνα συγκριθεί με ισάριθμες πληθυσμιακά πόλεις ανά τον κόσμο, είναι μία από τις πιο καθαρές και πράσινες πόλεις».

Με την ίδια έκπληξη αλλά καταλαβαίνοντας αυτή τη φορά ότι ίσως και να το πιστεύει, τον άκουσα να δηλώνει ότι για τα φτωχά εκλογικά αποτελέσματα της υποψηφιότητας του φταίει η μεγάλη αποχή.
Κύριε Κακλαμάνη,
Η Αθήνα είναι μια βρώμικη πόλη, χωρίς πράσινο, χωρίς εμφανή διοίκηση, με κακή οικονομική διαχείριση που δεν σημείωσε καμία ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια. Μην βιαστείτε να μου μιλήσετε για οικονομική κρίση γιατί δεν είναι εκεί το πρόβλημα. Αντίθετος μπορείτε, αν είστε καλός manager, να διαπραγματευτείτε καλύτερα τις διάφορες νέες συμβάσεις του Δήμου και γιατί όχι να επαναπραγματευτείτε τις υπάρχουσες, όπως έχει γίνει πολλάκις στον ιδιωτικό τομέα.
Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι η αποχή των Νεοδημοκρατών ψηφοφόρων της Αθήνας, δεν είναι αποτέλεσμα του «ωχαδερφισμού» και της απαξίωσης της πολίτικης και τον πολιτικών, άλλα αποτέλεσμα των δικών σας αποτελεσμάτων. Οι Νεοδημοκράτες επείχαν γιατί δεν ήθελαν να σας ψηφίσουν αλλά και δεν ήθελαν να ψηφίσουν κάποιον άλλον υποψήφιο άλλου κόμματος. Δυστυχώς θα επαναλάβω τα τετριμμένα, ο Έλληνας δεν ψηφίζει τον καλύτερον, αλλά σαν πρόβατο αυτόν που του υποδεικνύει το κόμμα του.
Ως manager Κύριε Κακλαμάνη κρίνεστε από το αποτέλεσμα. Σε μια ιδιωτική εταιρεία θα σας είχα απολύσει εδώ και τρία χρόνια δηλαδή από τον πρώτο χρόνο, αφού δεν κάνατε καμία προσπάθεια να αναδιοργανώσετε το Δήμο ούτος ώστε να αρχίζει να βγαίνει από την παρακμή που σας κληρονόμησαν οι προκάτοχοι σας.
Σας παρακαλώ σταματήστε να συμπεριφέρεστε σαν πολιτικός και κάντε μια αυτοκριτική και διερωτηθείτε κατά πόσον είστε καλός manager. Καλό manager χρειάζεται ο Δήμος Κύριε Κακλαμάνη, όχι άλλον ένα πολιτικό που να εξυπηρετεί τις κομματικές και προσωπικές του φιλοδοξίες.

Με εκτίμηση,
Αθηναίος Πολίτης ετών 35
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!