tromaktiko: Πειθαρχική έρευνα για τον παππού που παροτρύνει τον εγγονό του να σκοτώσει Τούρκους και κομμουνιστές

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Πειθαρχική έρευνα για τον παππού που παροτρύνει τον εγγονό του να σκοτώσει Τούρκους και κομμουνιστές



Πειθαρχική έρευνα διατάχθηκε εναντίον του δημοσίου υπαλλήλου ο οποίος παρουσιάζεται σε βίντεο να παροτρύνει τον τετράχρονο εγγονό του να σκοτώσει του Τούρκους και κομμουνιστές.

Σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο», ο Γενικός Εισαγγελέας Πέτρος Κληρίδης έστειλε ήδη τον φάκελο της υπόθεσης πίσω στην Αστυνομία και ζήτησε να διερευνηθεί πλήρως η υπόθεση και μάλιστα έδωσε κατευθύνσεις να για τα αδικήματα που αφορούν ρατσιστικές συμπεριφορές. Την ίδια στιγμή ο Υπουργός Εσωτερικών Νεοκλής Συλικιώτης θα ζητήσει από την Επιτροπή Δημόσιας Υπηρεσίας να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο υπάλληλος.

Η υπόθεση όμως δεν φαίνεται να σταματά εδώ αφού και η Επίτροπος Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού, επιρρίπτει ευθύνες στις Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας, αφού μέχρι σήμερα καμιά κρατική υπηρεσία δεν ενεπλάκη για να δει το παιδί και την οικογένειά του. Η κα. Κουρσουμπά ζητά την άμεση εμπλοκή των υπηρεσιών κοινωνικής ευημερίας στην υπόθεση ωστόσο οι Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας δεν μπορούν να επέμβουν χωρίς να έχει υποβληθεί καταγγελία.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!