tromaktiko: Κύριε Πρόεδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας:

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Κύριε Πρόεδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας:



Το ξέρω πως δεν θα απαντήσεις. Όμως η χώρα βουλιάζει. Κι εσύ μαζί της.... Και η ιστορία χιλιάδων χρόνων μαζί της. Ο λαός πεινάει. Αυτοί που δεν έχουν/είχαν στο ήλιο μοίρα καραδοκούν να μας πιούν το αίμα. Ρε να μην υπάρχει ΕΝΑΣ έστω και ΕΝΑΣ από όλους αυτούς που θέλουν να λέγονται πολιτικοί να μας σώσει? Γιατι τους πληρώνω λοιπόν? ΠΟΥΘΕΝΑ στον κόσμο δεν υπάρχει αυτό το χάλι που βλέπουμε στην πατρίδα μας. Ή είσαι τριτοκοσμική χώρα και προσπαθείς να επιβιώσεις μεταξύ αυτών, ή είσαι χώρα της ανάπτυξης και της ευημερίας και καυχιέσαι για αυτό. Εμείς τι είμαστε? Ας μας κάνουν τέλος πάντων τριτοκοσμική/αφρικανική χώρα και να ξέρουμε μέχρι που φτάνουμε αντί να μας αναφέρουν ως ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ)μωρέ τι μας λες?) χώρα και να προσπαθούμε να φτάσουμε τους υπόλοιπους εταίρους έτοιμοι να πάθουμε καρδιακή συγκοπή από το τρέξιμο! ΕΝΑΣ άνθρωπος/πολιτικός να μας βγάλει από αυτό το τέλμα δεν υπάρχει ρε? Τόσο σκατοφάρα είμαστε που όλοι μας κοιτάμε να γλείψουμε το μέλι μόλις πάρουμε ένα αξίωμα?
ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ? ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΑΝΕ ΚΟΤΕΡΑ, ΒΙΛΛΕΣ, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΡΕΣ, ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΥΛΟ. ΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ Π**ΣΤΗΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΝΑ ΞΑΛΑΦΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΙΣΘΗΜΑ?
Ποιός είναι ο ρόλος του Προέδρου της Δημοκρατίας? Δεν μπορείς να παρέμβεις τώρα που η ώρα είναι κρισιμότερη κι από ώρα πολέμου? Τι περιμένεις? Να γίνει εμφύλιος?

Ένας μετανάστης που πονάει αφόρητα για την πατρίδα που τον γέννησε.
Dayton, OH - USA
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!