tromaktiko: Ο Σκόκο… διώχνει Τζιμπούρ!

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Ο Σκόκο… διώχνει Τζιμπούρ!



Μπορεί το κλίμα στο «στρατόπεδο» της ΑΕΚ να είναι εξαιρετικό μετά την συμφωνία με τον Νάτσο Σκόκο, για την επέκταση του συμβολαίου, αλλά στην Ένωση μία μικρή… βόμβα είναι έτοιμη να «σκάσει» με πολλές συνέπειες.
Αυτή την στιγμή, πολλοί θα μιλούν για την μεγάλη «νίκη» του Σταύρου Αδαμίδη, στην περίπτωση του Νάτσο Σκόκο, που κινήθηκε με… μαεστρία και κατάφερε να αποσπάσει την υπογραφή από ένα πολύτιμο «γρανάζι» στην μηχανή της ομάδας. Αυτό κανένας δεν μπορεί να το αμφισβητήσει και για μία ακόμα φορά, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, καταθέτει… μαθήματα, σε παιδιά που ανέβαιναν τα κάγκελα και έκαναν απλά… κακοδιαχείριση.

Όμως, αυτή την στιγμή, ο Σταύρος Αδαμίδης κρατάει μία βόμβα που μπορεί να φέρει πολλές αρνητικές συνέπειες στην ομάδα. Και σε μία καμπή όπου η Ένωση δείχνει πως βρίσκεται σε… πειραματικό στάδιο. Αυτή την στιγμή, η «νίκη» του Αδαμίδη για την επέκταση του συμβολαίου του Σκόκο, μπορεί να αποδειχθεί σε λίγο καιρό, κακός… σύμμαχος. Που αναφέρομαι; Και φυσικά στην ανανέωση του Ράφικ Τζιμπούρ.

Βέβαια, πολλοί θα πέσουν να με… φάνε, με την αιτιολογία πως ο Γαλλοαλγερινός έχει συμφωνήσει με την διοίκηση της Ένωσης, εδώ και πολύ καιρό. Ναι! Βέβαια! Συμφωνώ! Όμως μου επιτρέπετε μία ερώτηση; Είμαστε τόσο σίγουροι ότι ο «τρομοκράτης» θα μείνει; Και αν ναι, γιατί ακόμα δεν έχει υπογράψει το νέο του συμβόλαιο; Μαθαίνει γράμματα και δεν μπορεί να κάνει ακόμα την… υπογραφή του;

Από την στιγμή που ο Ράφικ Τζιμπούρ δεν έχει υπογράψει, κανένας δεν μπορεί να μιλάει για τετελεσμένο γεγονός! Ίσα ίσα που τώρα είναι πιο κοντά στην… έξοδο από ποτέ. Όλοι γνωρίζουμε τον «ιδιαίτερο» χαρακτήρα του Αλγερινού. Για ποιον λόγο ο επιθετικός των «κιτρινόμαυρων» δεν έχει υπογράψει ακόμα; Νομίζω ότι αυτές οι υποθέσεις, από την στιγμή που υπάρχει συμφωνία, ολοκληρώνονται σε 10 λεπτά. Το πολύ!

Όμως, ο Αφρικανός είναι… «αλεπού», όπως λέγεται και η Εθνική Αλγερίας. Συμφώνησε κατ΄ αρχήν με την Ένωση, περιμένοντας και τις υπόλοιπες υποθέσεις. Αυτές του Σκόκο και του Μπλάνκο. Σίγουρα, ο Τζιμπούρ είχε συμφωνήσει σε συμβόλαιο κάτω του 1 εκατομμυρίου ευρώ. Άλλωστε, όπως του είχε τονίσει η Ένωση, δεν είναι την ευκαιρία να ξεφύγει του προϋπολογισμού. Όμως τι έγινε στην περίπτωση του «υδραυλικού» και τελικά θα πάρει συμβόλαιο άνω του 1 εκατομμυρίου ευρώ;

Κάπου εκεί θα πατήσει και ο «τρομοκράτης» στα επόμενα ραντεβού με την διοίκηση της ΑΕΚ. Θα ζητήσει παραπάνω από αυτά που έχουν συμφωνηθεί. Και πως θα το απαιτήσει; Αν σε μερικές μέρες δείτε δημοσιεύματα για ενδιαφέρον από το εξωτερικό, μην απορήσετε! Κλασικό κόλπο που δεν… παλιώνει ποτέ! Έτσι, ο Τζιμπούρ θα μπει με άλλο… αέρα στην συνάντηση με την πλευρά της Ένωσης και θα ζητήσει παραπάνω χρήματα.

Άλλωστε είναι γνωστό πως ο «τρομοκράτης» δεν έχει και τα καλύτερα των αισθημάτων για τον «υδραυλικό» και το αντίστροφο! Βέβαια κάποιοι θα μου πείτε ότι αυτό δεν είναι πρόβλημα και η ΑΕΚ ίσως ρίξει τις απαιτήσεις του παίκτη, ίσως ανέβει αυτή λίγο παραπάνω, αλλά είμαστε σίγουροι πως η Ένωση μπορεί να το κάνει;

Σας θυμίζω πως άνθρωποι της ομάδας έλεγαν ότι ο προϋπολογισμός του συλλόγου έχει βγει λίγο έξω με την έλευση του Μανουέλ Χιμένεθ. Άλλωστε το είχε πει και ο Ισπανός σε συνέντευξή του. Βγαίνει λίγο ακόμα έξω με τον Σκόκο, λέτε να αντέχει και μία ακόμα… παράκαμψη για τον Τζιμπούρ; Αν δεν θέλουν να το… βουλιάξουν το «καράβι» μάλλον θα πουν όχι. Άρα, ο Γαλλοαλγερινός μπορεί να… μουλαρώσει και να περιμένει κάποια πρόταση.

ΥΓ. Περιμένετε λίγο και τον Ίσμαελ Μπλάνκο. Πως θα το πάρει που μένει ο Σκόκο και σε αυτόν δεν δίνουν λίγα χρήματα παραπάνω;

http://www.sportsecrets.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!