tromaktiko: Αποχή...

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Αποχή...



Διαβάζω όλη μέρα σήμερα την αντιδικία που επικρατεί για την αποχή.  Εγώ προσωπικά δεν πήγα να ψηφίσω όχι εξαιτίας κάποιου ιδεολογικού περιεχόμενου αλλά πολύ απλά κύριοι γιατί έπρεπε να δουλέψω.
Γιατί ως ελεύθερος επαγγελματίας που μόνο ελεύθερος δεν είμαι δουλεύω πλέον επτά ημέρες την εβδομάδα για να ανταπεξέλθω.
Όμως δεν είναι αυτό το θέμα μου.Το θέμα μου είναι όλοι αυτοί οι παπαγάλοι που ξεπήδησαν ξαφνικά και φωνάζουν ντροπή σε όποιον δεν πήγε να ψηφίσει.Και ρωτάω τους φίλους αναγνώστες.Όπως δικαίωμα μου είναι να ψηφίσω δεν είναι και δικαίωμα μου να μην ψηφίσω;Δεν με εξέφραζε κανείς ρε φίλε και δεν πήγα λογαριασμό θα σου δώσω;
Και εν πάσει περιπτώσει φίλοι αναγνώστε και η αποχή είναι μια διαμαρτυρία.Γιατί πολύ απλά όπως προβλέπεται εάν σε εθνικές εκλογές δε συμμετάσχει το παραπάνω από το 50% τότε τα κόμματα διαλύονται.Ναι δεν είναι κάτι που στηρίζω αλλά όσο πιο πολύ πλησιάζουμε σε τέτοια ποσοστά αποχής τόσο πιο πιθανό είναι να τρομάξουν λίγο τα παμφάγα που έχουμε για πολιτικούς εκεί μέσα.
Και ναι στην τελική αυτό το ποιηματάκι αν δεν ψηφίσεις δεν είσαι πατριώτης δεν υπάρχει.Αντιθέτως εάν ψηφίζεις τους ίδιους και τους ίδιους είσαι ανθέλληνας γιατί πολύ απλά στηρίζεις τη σαπίλα

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!