tromaktiko: ΔΡΑΣΕΙΣ

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

ΔΡΑΣΕΙΣ



ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΛΥΣΗΣ
Προ της γεωγραφικής συρρίκνωσης και χωρίς αίμα
Έχουμε χάσει έναν ανορθόδοξο μπλιτζ γκριγκ και διατελούμε υπό διπλή ξένη διακυβέρνηση. Η πηγή της εναντίον μας επίθεσης είναι το καρτέλ των ιδιωτικών Αμερικανικών Τραπεζών που εκδίδουν το χρήμα και ελέγχουν το νομισματικό σύστημα. Είναι πλέον πασίγνωστο τι σημαίνει τραπεζικό χρήμα μετά τη διαφώτιση από το Zeitgeist και τόσους άλλους. Η πλύση εγκεφάλου των πουλημένων ΜΜΕ οδηγεί σε αφομοίωση της κατοχής, κατασίγαση κάθε αντίστασης μέσα στη γενική απαισιοδοξία, ή σε προβοκατόρικη αιματηρή δράση μικρής κλίμακας που θα καταπνίξει κάθε μαζική έκρηξη για πολλά χρόνια (πρβλ. 4 νεκρούς της Μαρφίν). Ίσως για πάντα αν δεν ανακοπεί το νέο μεταναστευτικό κύμα προς τα έξω των δικών μας νέων και προς τα μέσα των κάθε λογής καρυδιών, αφού εκπέμφθηκε το ότι είμαστε σημαία ευκαιρίας για λαθρομετανάστευση.

Που στοχεύουν ; Α) στην πλήρη εξαφάνιση αυτού που διαχρονικά σημαίνει Ελλάς. Β) μέσω ημών, στη διάλυση της Ευρώπης.
Λέξη κλειδί για την πορεία προς την απελευθέρωση είναι η συγκρότηση ΜΕΤΩΠΟΥ σε πολλά επίπεδα. Δεν χρειάζεται οπωσδήποτε να είναι κάποιος στην Κυβέρνηση. Διοίκηση ασκεί αυτός που οι προτάσεις του γίνονται πράξη από την Κοινωνία, όχι ο τιτλοφορούμενος Κυβερνήτης.
Α) Στην κεφαλή του Μετώπου ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΟΦΩΝ. Ουδένα νέο είτε ζωντανό πατριώτη πρόκειται να συγκινήσουν οι ξύλινοι τύποι και λόγοι. Το σύστημα έχει ξοφλήσει μέσα στη σαπίλα του. Ας πείσουμε να στηρίξουν ένα Ειρηνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο γίγαντες διεθνούς κύρους σαν τον Θεοδωράκη, το Μαρκεζίνη, το Βαγγέλη, το Γλέζο, την Αρβελέρ, κοκ. ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ. Γινόμαστε επαρχία του Σουλτάνου που ευτύχησε να έχει το δίδυμο Ερντογάν – Νταβούτογλου, ανώτερο του Κεμάλ, στην κρίσιμη ώρα. Δεν πρέπει ν’ αφομοιώσουμε το ραγιαδιλίκι.
Β) Στη συστράτευση η ΝΔ και τα Αριστερά Κόμματα με κοινές δράσεις προς επίτευξη συγκεκριμένων, προαποφασισμένων στόχων. Καμία συνδιαλλαγή με Καρατζαφέρη, ΓΑΠ κλπ οι πράξεις του καθενός μας φανερώνουν το τι υπηρετεί. Σύμπραξη όμως με τεράστια υγιή τμήματα των κομμάτων τους με απόλυτη συνέπεια Ευφυών Πράξεων. Το 85% του λαού, αν είναι πληροφορημένο σωστά, είναι μαζί μας.
Γ) Προσεταιρισμός με συγκεκριμένες Πράξεις των αγνών μελών των ΜΗΚΥΟ και των μη κερδοσκοπικών και οικολογικών οργανώσεων, όσων δεν έχουν εκμαυλιστεί από τεράστιες επιχορηγήσεις και δεν υπηρετούν ξένα συμφέροντα.
Δ) Σύμπραξη κατ’ επιλογή με άρχοντες και συμβούλους των ΟΤΑ, όσους απορρίπτουν δημόσια το Μνημόνιο. Αν αφήσουμε τα πράγματα υπό τη σκιά των πουλημένων ΜΜΕ η πλύση εγκεφάλου, π.χ. «εκδικηθείτε με αποχή», θα οδηγήσει σε νομιμοποίηση της Κατοχής, το θύμα να γλύφει το δήμιό του, η βιασθείσα το βιαστή.
Ε) Συναγερμός στους μεγάλους Έλληνες του Εξωτερικού που είναι πιο Έλληνες από μας (βλ. πρόσφατο με Λοπέζ).
ΣΤ) Έκκληση βοήθειας στους μεγάλους Επιχειρηματίες και κυρίως τους Εφοπλιστές, για εγκαθίδρυση Διαφανούς Ταμείου στο Διαδίκτυο με στόχο τη δημιουργία θέσεων εργασίας για τους νέους. Μια έκκληση, από τέτοια πρόσωπα, με τέτοια μέτρα, για τέτοιο σκοπό, θα έχει ανεπανάληπτη επιτυχία.
Ζ) Προώθηση Ευφυών Πράξεων Επιβολής Άμεσης Δημοκρατίας απ’ άκρη σ’ άκρη σε όλη την Επικράτεια. ΚΑΡΤΕΣ ΜΕΛΩΝ, σύγκληση συνελεύσεων μελών τοπικών (πρβλ. Αγορά Μιχ. Χαραλαμπίδη) και υπερτοπικών σε στάδια ή θέατρα αντί δημοψηφισμάτων που ποτέ δεν θα επιτρέψουν στη Βουλή, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και blogs, petitions για μείζονα θέματα, γιγαντοοθόνες στα Δημαρχεία είτε Πλατείες, διαφάνεια-έλεγχος κάθε είδους πληρωμών, λήψης αποφάσεων κοκ.
Η) Εύρεση νέων πηγών χρηματοδότησης ανάπτυξης από αυτούς που έχουν συμφέρον (Ρώσοι, Κινέζοι, Άραβες, νέο Ταμείο ΕΕ, Εθνικό Ταμείο) ώστε να γλυτώσουμε το συντομότερο από τη λαβή του κροταλία ΜΗ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΧΡΗΣΗ των εξοντωτικών υπηρεσιών του. Δήμευση Περιουσιών ΥΕΘΑ, ΥΠΕΧΩΔΕ κλπ διαχειριστών Δημόσιου πλούτου μετά εξονυχιστικό «πόθεν έσχες» από ανεξάρτητη Αρχή, αλλά και Εφόρων, Προϊστάμενων ΓΠ, συντελεστών ξεπουλημένων ΜΜΕ. Άτεγκτη δικαστική δίωξη των πρωταιτίων επί νέας νομοθετικής βάσης Λαϊκού Δικαίου.
Θ) Άμεση έναρξη παραγωγικών δραστηριοτήτων με ανορθόδοξα μέσα, ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ για συγκεκριμένη εκάστοτε αξιοποίηση των υποθηκευμένων πλέον περιουσιών του Κράτους, της Εκκλησίας και των Τραπεζών με μεγάλες διαφανείς συνεργατικές νέων (πρβλ.τράπεζες Muhammad Yunus) δια ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ : Πρωτογενούς και Δευτερογενούς Παραγωγής, ΑΠΕ, Εκπαίδευσης, Υγείας, Έρευνας και Κατασκευής Πρωτοτύπων ιδίως σε κινδυνεύουσες περιοχές (Θράκη, Αιγαίο). Συνεργασία ανανεωμένων ΚΕΔ, ΟΑΕΔ, ΟΤΑ, ΓΓΕΤ, ΣΑΕ.: Τα δοκιμασμένα Κιμπούτζ/Κολχόζ/Τεχνοπόλεις, μια βιώσιμη, καινοτομική νέο-κοινοτική ανάπτυξη στις παρυφές πόλεων και δασών.
Ι) Ματαίωση κάθε συμφωνίας στο Αιγαίο με το Σουλτάνο μέχρι να ορθοποδήσουμε, εξοπλισμός των κιμπούτζ/κολχόζ αν χρειαστεί.
ΙΑ) Όταν καταστεί δυνατό, βαθιά μελέτη απαλλαγής από το ψεύτικο χρέος και την απάτη των 5-6 μεγάλων Διεθνών Τραπεζών με εναλλακτικές μεθόδους συναλλαγών είτε νόμισμα με πραγματικό αντίκρισμα (ενέργεια, αγαθά, υπηρεσίες) πράγμα που με τη σύγχρονη τεχνολογία ευφυών συστημάτων είναι πλέον εφικτό, οπότε η μελλοντική θεμελιωμένη παύση πληρωμών μας θα γίνει δεκτή από την παγκόσμια Κοινότητα με ανακούφιση και θαυμασμό.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!