tromaktiko: Απάντηση στην ρατσίστρια φιλόζωη

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Απάντηση στην ρατσίστρια φιλόζωη



...που θεωρεί πως με το να χαλαρώνει τα περιλαίμια των σκύλων, ασκεί φιλοζωία:

Κυρία μου η στάση σας στο θέμα της φιλοζωίας, φτάνει ως το χαλάρωμα των περιλαίμιων των σκύλων του κέντρου. Προφανώς και αυτό μπορεί να είναι κάτι χρήσιμο, αλλά σίγουρα δεν σας κάνει γνώστη κάποιων δεδομένων στη συμπεριφορά σκύλων, ώστε να αναθέτετε στον εαυτό σας την αρμοδιότητα να απαντάτε ως ειδική.

Το αν έχουν συμβεί σε όλο τον κόσμο 3-4 περιστατικά με πιτμπουλ δεν κάνει όλη τη φυλή δολοφόνους. Όπως δεν μπορεί κάποιος να λέει ότι «με βίασαν δύο Αλβανοί, άρα όλοι οι Αλβανοί είναι βιαστές». Η αντίληψη σας, είναι τόσο πτωχικά περιορισμένη, όσο και των αμόρφωτων ανθρώπων που φοβούνται μην βγουν από το σπίτι για να μην τους πατήσει το τραμ.

Εμπλουτίστε τις γνώσεις σας, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Θα ήταν ιδιαίτερα καλό για εσάς να υπογράφετε τα γραπτά σας όπως κάνω εγώ και δεν κρύβομαι ούτε λέω τις απόψεις μου κρυμμένη πίσω από το πληκτρολόγιο. Είμαι εδώ να σας αποδείξω ότι όσα λέω είναι αλήθεια, είστε εδώ να αποδείξετε το αντίστοιχο?

Ελάτε μια μέρα σε μια πανσιόν μαζί μου, να δείτε 300 σκύλους οι μισοί από τους οποίους είναι κακοποιημένοι και να μπείτε στα κακοποιημένα κανισάκια, κόκερ, γερμανικά ποιμενικά, κόλευ και πιτμπουλ. Θα ήθελα πολύ να δω πόσο γρήγορα θα αλλάζατε άποψη για αυτά που με τόση άνεση διαδίδετε μη έχοντας εμπειρία.

Απλά ένα αιμοσταγές πιτμπουλ κάνει πολλή μεγαλύτερη εντύπωση στα ΜΜΕ, από ένα επιθετικό κανισάκι. Δεν μπορεί όμως όλη η γη να έχει κανισάκια.

Τα πιτμπουλ ΔΕΝ είναι δολοφόνοι. Μορφωθείτε για το καλό σας και το καλό των γύρω σας. Αν ακόμα αρνείστε, η ομάδα μας είναι εδώ να σας πείσει. Μια βόλτα από το σπίτι μου θα σας κάνει φίλη της φυλής, μια βόλτα σε μια πανσιόν θα σας κάνει φίλη των ζώων. Επισυνάπτω φωτογραφία του ενός από τα δύο πιτμπουλ μου, με ένα από τα εκατοντάδες αδέσποτα γατάκια που μεγαλώνουν με πολλή αγάπη μέχρι να βρουν την παντοτινή τους οικογένεια. Αν επιθυμείτε, υπάρχουν πάρα πολλές αντίστοιχες φωτογραφίες μελών και φίλων της φυλής ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, που μπορούν με μεγάλη άνεση να σας διαψεύσουν.

Με εκτίμηση
Μαρίνα Λυμπεροπούλου
PItbull-Rescue.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!