tromaktiko: Ο βιονικός «Μπουμ»

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Ο βιονικός «Μπουμ»



Η επιστροφή του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ σε χρόνο ρεκόρ δεν ξάφνιασε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Διαβάστε το γιατί...


Όταν ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Ρούμπιν Καζάν οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου της ομάδας, ανέφεραν πως ο Γάλλος αμυντικός θα χρειαστεί 15-20 προκειμένου να την ξεπεράσει. Όσοι όμως τον γνωρίζουν καλά, ήξεραν απο τη πρώτη στιγμή οτι ο χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση θα είναι πολύ μικρότερο.

Αυτό εύκολα μπορεί να το καταλάβει κανείς, για πολλούς και διάφορους λόγους. Η εικόνα του και μόνο επιβεβαιώνει οτι πρόκειται για έναν αθλητή με εξαιρετική φυσική κατάσταση και αρκετά γυμνασμένο κορμί, κάτι που φυσικά παίζει στο ρόλο στο να καταφέρει να ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Απο εκεί και πέρα όμως, μιλάμε για έναν άνθρωπο που είναι ο ορισμός του επαγγελματία. Δεν βγαίνει, δεν ξενυχτάει και προσέχει αρκετά τη διατροφή του. Είναι χαρακτηριστικό πως στην εκδήλωση που έγινε στο Villa Marcedes την Τρίτη, ο Γάλλος αμυντικός αρκέστηκε να πιει έναν χυμό πορτοκάλι, αποχωρώντας περίπου 25 λεπτά μετά την έλευσή του.

Ένα άλλο παράδειγμα αποτελεί και το εξής: Αν και ήξερε απο το τέλος της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου οτι δεν θα βρίσκεται στα πλάνα της Λιόν για τη σεζόν που διανύουμε, προτίμησε να κάνει κανονικά προετοιμασία με την ομάδα, προκειμένου να μην μείνει πίσω στη φυσική κατάσταση.

Όλα αυτά, φυσικά και τα γνωρίζουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, για αυτό και δεν τους προκάλεσε καμία έκπληξη το γεγονός οτι ο Μπουμσόνγκ την Πέμπτη έβγαλε το μεγαλύτερο πρόγραμμα της προπόνησης. Κάτι που σημαίνει οτι μπορεί να μην παίξει το Σάββατο κόντρα στην Λάρισα, αλλά την επόμενη αγωνιστική με τον Ηρακλή θα είναι κανονικά στη διάθεση του Νίκου Νιόπλια.

www.leoforos.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!