tromaktiko: Το σημερινό κουπόνι

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Το σημερινό κουπόνι



Εντονες πιέσεις παρατηρούνται στην προτελευταία αγωνιστική της Βραζιλίας, όπου η μάχη μαίνεται σε όλα τα επίπεδα και τα πάντα είναι ανοιχτά στην υπόθεση του τίτλου, με αποτέλεσμα τα περισσότερα παιχνίδια να έχουν ενδιαφέρον, αλλά χρειάζεται προσοχή. Διαβάστε αναλυτικά στο kingbet.gr


Το πρόγραμμα έχει και αρκετά δυνατά στηρίγματα σε διάφορα πρωταθλήματα καθώς παρατηρούνται διαφορές δυναμικότητας, όμως δε λείπουν και οι θεωρητικά αδύναμες ομάδες που έχουν δυνατότητες.

Στο Καμπιονάτο η Ίντερ υποδέχεται την Πάρμα με αρκετές ελλείψεις και στις αγορές η τιμή του άσου φτάνει και στο 1.65. Προβάδισμα έχει η γηπεδούχος Λάτσιο με τον άσο να πέφτει και στο 1.60. Από τα φαβορί της αγωνιστικής και η Κάλιαρι, ενώ αμφίρροπη είναι η αναμέτρηση ανάμεσα στην Παλέρμο και τη Ρόμα. Δύσκολα όμως και τα άλλα ματς της αγωνιστικής, αφού επικρατεί σχετική ισοδυναμία.

Στην Πριμέρα Ντιβιζιόν δέχτηκε πιέσεις η απόδοση της Χέρκουλες προς το 1.90, ενώ μεγάλο φαβορί είναι η Βαλένθια που υποδέχεται αργά το βράδυ την Αλμερία με τον άσο στο 1.40 και με πτωτική τάση προς το 1.35. Υποχώρησε προς το 1.70 και η τιμή της Μπιλμπάο στο ματς με την Οσασούνα που αποτελεί περιφερειακό ντέρμπι.

Το διπλό του Παναθηναϊκού στην Κέρκυρα είναι ένα από τα δημοφιλή σημεία της ημέρας με την απόδοση να πέφτει και στο 1.60. Φαβορί και ο ΠΑΟΚ στο ματς με τον Ατρόμητο με την τιμή να υποχωρεί προς το 1.50.

Στην Πρέμιερσιπ η Τσέλσι καλείται να ξεπεράσει τα αρνητικά αποτελέσματα με αντίπαλο την πάντα επικίνδυνη Νιουκάστλ που διαθέτει το πλεονέκτημα της έδρας. Από τις σπουδαιότερες αναμετρήσεις της ημέρας είναι αυτή ανάμεσα στην Τότεναμ και τη Λίβερπουλ με την απόδοση των γηπεδούχων να υποχωρεί προς το 2.00.

Το διπλό του Αγιαξ στην έδρα της αδύναμης Φένλο ξεχωρίζει στην Ολλανδία. Εγιναν κινήσεις υπέρ τα Φέγενορντ προς το 2.00, ενώ όλα είναι ανοιχτά στην αναμέτρηση της Ντε Γκραάφτσαπ με τη Φίτεσε.

Στη Γερμανία παρατηρούνται επιφυλάξεις για τη Βέρντερ Βρέμης στο ματς με την Σαν Πάουλι και ο άσος ανέβηκε και στο 1.65. Αμφίρροπη η κόντρα της Κολωνίας με την Βόλφσμπουργκ, ενώ στη δεύτερη κατηγορία δέχτηκε πιέσεις η τιμή της Ινγκολσταντ προς το 2.30. 

Η αναμέτρηση της Λυών με την Παρί Σεν Ζερμέν είναι αυτή που ξεχωρίζει στο πρόγραμμα του Σαμπιονά με τους γηπεδούχους φαβορί κοντά στο 2.00 σε ένα ματς που αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες. Δέχτηκε πιέσεις η τιμή της Οσέρ στο ματς με την Τουλούζ και υποχώρησε προς το 2.00.

Υποχωρεί σε πολλές αγορές το διπλό της Εστουδιάντες προς το 1.70. Εγιναν κινήσεις και υπέρ της Νιουέλς με τον άσο να κατηφορίζει προς το 2.00.

Μεγάλο  το ενδιαφέρον στην προτελευταία αγωνιστική της Βραζιλίας αφού θα κριθούν πολλά και σημαντικά από την έκβαση των αποτελεσμάτων ακόμη και η υπόθεση του τίτλου. Στο 1.35 και στο 1.30 έπεσε το διπλό της Φλουμινένσε που είναι πρωτοπόρος, ενώ αντίθετα και στο 1.42 ανέβηκε ο άσος της Κορίνθιανς που περιμένει το στραβοπάτημα της. Πιέστηκε και άλλαξε απόδοση στον ΟΠΑΠ στο διπλό της Γκρέμιο από το 2.50 στο 2.10.

Αλλαγές τιμών είχαμε και στους άσους της Αβαΐ και της Ατλέτικο Γκοϊνιένσε στο 1.80 και στο 1.60, αντίστοιχα, που θέλουν μόνο τη νίκη καθώς απειλούνται με υποβιβασμό. Σε ορισμένες εταιρείες έπεσε και στο 2.30 το διπλό της Κρουζέιρο που κυνηγάει τις δύο πρωτοπόρους της βαθμολογίας.

http://www.kingbet.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!