tromaktiko: Σύσκεψη με… άρωμα από «Μπάρτσα»

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Σύσκεψη με… άρωμα από «Μπάρτσα»



Η αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ πλησιάζει και οι εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού και των Καταλανών είχαν μια πρώτη επαφή για τα διαδικαστικά!



Μπορεί οι ελπίδες του «τριφυλλιού» για πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ να φαντάζουν πλέον περιορισμένες, αλλά δεν παύει μια αναμέτρηση με την καλύτερη ομάδα του πλανήτη να είναι μια μεγάλη γιορτή. Αλλά παράλληλα και ευθύνη για όλους. Για τον λόγο αυτό, για την άρτια διεξαγωγή του αγώνα της 24ης Νοεμβρίου στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής, έγινε το πρωί στο Ολυμπιακό στάδιο μίτινγκ ανάμεσα σε ανθρώπους του Παναθηναϊκού και της Μπαρτσελόνα (τριμελής αντιπροσωπεία).

Αφού επιθεώρησαν τους χώρους του ΟΑΚΑ ενημέρωσαν πως θα πάρουν 500 εισιτήρια για τις ανάγκες των οπαδών τους και ακόμη 200 προσκλήσεις για τους VIP! Mάλιστα ενδεικτικό της σημασίας που δίνουν στον αγώνα είναι ότι από την Βαρκελώνη θα ταξιδέψει στην Αθήνα όλο το διοικητικό συμβούλιο με επικεφαλής τον πρόεδρο Σάντρο Ροσέλ.

Αμέσως μετά την σύσκεψη στο Ολυμπιακό στάδιο, οι άνθρωποι της «Μπάρτσα»… γύρισαν στους δρόμους της Αθήνας προκειμένου να κλείσουν τα ξενοδοχεία που θα μείνει η αποστολή, αλλά και οι επίσημοι!

www.leoforos.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!