tromaktiko: AΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ "ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ" & ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ "ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΜΑΣ ΟΛΑ"

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

AΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ "ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ" & ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ "ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΜΑΣ ΟΛΑ"




Θα ήθελα να απαντήσω στους 2 φίλους.Ας ξεκινήσω από τον πρώτο ο οποιος λέει πως είμαστε αντιπαραγωγικοί και για την πρόωρη σύνταξη...
Φιλε μου κανένας δεν είναι αντιπαραγωγικός και θα σου πω το γιατί. Εσύ που έχεις στείλει το παιδί σου να υπηρετήσει την πατρίδα καλώς η κακώς αυτό δεν μπορώ να το κρίνω εγώ.Ποιός φροντίζει έτσι ώστε ο γιος σου να έχει πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό? Κάποιος πρέπει να κάνει τις παραγγελιες για τρόφιμα.Ποιός θα φροντίσει έτσι ώστε το καψιμί να έχει όλα τα απαραίτητα ? Ποιος θα φροντίσει έτσι ώστε οι παλιές εγκαταστάσεις στις οποιες διαμένει το παιδί σου να είναι εντάξει (λάμπες,διακόπτες,
θερμοσίφωνες,καζανάκια κτλ...) Ποιος θα φροντίσει έτσι ώστε ο γιος σου να παίρνει τις άδειες- εξόδους του ? Ποιος είναι υπεύθυνος για την υγεία του παιδιού σου ? Ποιος θα φροντίσει έτσι ώστε ο γιος σου να μεταφέρεται με ασφάλεια σε παμπάλαια οχήματα του στρατού ?
Έχω την απάντηση !!!
ΕΜΕΊΣ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟI !!!!
Και δεν σου μιλάω για εκπαίδευση γιατί μέσα σε 7 μήνες πραγματικής θητείας λίγοι μαθαίνουν.Μίλησες για μειωμένη σύνταξη.Οι μονοι που δικαιούνται στο στάρο μειωμένη σύνταξη είναι οι ναρκαλιευτές που κάνουν εκαθάριση ναρκών από τον πόλεμο ακόμα και οι αλεξιπτωτιστές. Φαντάζομαι να καταλαβαίνεις ποσο επικίνδυνα είναι.Μιλάμε για ανθρώπινη ζωή.Ελπίζω να θυμάσαι τότε που στην ET1 είχαν πάει να δουν πως απασφαλίζεται μια νάρκη και δυστυχώς η νάρκη έκανε κομμάτια τον ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΌ επιλοχία.Γι αυτό σε παρακαλώ μην μας βάζεις όλους σε ένα τσουβάλι.Όλοι εμείς οι υπόλοιποι είμαστε στα 35 χρονια εργασίας. Για 35 χρονάκια θα κάνουμε το γύρω τις ελλάδος.
Φυσικά δεν παραπονιούμαστε γι αυτό γιατί το ξέραμε.Κάθε μηνα 10 βραδια η και παραπάνω λείπουμε από τα σπίτια μας και τα παιδιά μας.Και γι αυτό δεν παραπονιούμαστε γιατί το ξέραμε.Εμείς που όταν κάνουμε υπηρεσία παίζουμε τον κώλο μας να μην γίνει τίποτα στραβό στον γιο σου και μετά μας φέρνει τσιγάρα στην φυλακή η γυναίκα μας !!!
Οσο για τον άλλο φιλο που απάντησε στο άλλο δημοσίευμα εχω να σου πω φίλε μου πως ανέφερες με λίγα λόγια πως κάνεις διάκριση ανάμεσα σε Αξιωματικάρες και σε ΕΜΘ-ΕΠΟΠ.Ανήκω στην δεύτερη κατηγορία.Έχω πτυχίο μηχανολόγου μηχανικού.Εχω δουλέψει σε εργοστάσια όπως και οι παρισσότεροι συναδελφοί μου ΕΜΘ-ΕΠΟΠ.
Και στο φινάλε εγω έχω τα αρχίδια να παραιτηθώ και να βρώ δουλειά επανω σε αυτό που έχω πτυχίο. Και δεν θα ήμουνα τώρα στους ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥΣ αλλα σε εργοστάσιο.Αλλά ελα που δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ έξω....
Τι συγκρίνεις τώρα εμένα που πρίν μπω στο στρατό πρόλαβα και έμαθα μια τέχνη ή την ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΑΡΑ που μετά το λύκειο μπήκε στην Ευελπίδων και το μόνο που έμαθε ειναι τα ΒΑΣΙΚΑ για τον στρατό και φωνάζει ηλετρολόγο στο σπίτι του για να του αλλάξει μια μπρίζα ή εναν οικοδόμο για να του κάνει ενα μερεμέτι ? Τώρα μπορείς να μου απαντήσεις ΕΣΥ ποιός απο τουσ 2 μας θα επιβιώσει ως πολίτης και όχι ως στρατιωτικός ?
Φυσικά υπάρχουν και οι εξαιρέσεις.Υπάρχουν και αξιωματικοί οι οποιοι μπορούν να επιβιώσουν στον έξω κόσμο και υπαρχουν και υπαξιωματικοί που όντως μπήκαν για το μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει !!!! Αλλά ειναι πααααρα πολύ λίγοι !!!!!!!!!!
Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία και συγνώμη αν σας κούρασα
ENAΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΣ & TΙΠΟΤΕΝΙΟΣ (ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ)
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!