tromaktiko: κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΣ,ΜΕ ΕΚΒΙΑΣΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΛΟΦΑΡΕΣ, ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΩ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΣ,ΜΕ ΕΚΒΙΑΣΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΛΟΦΑΡΕΣ, ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΩ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ



Αυτός είναι πλέον ο χειρότερος εφιάλτης μου κ Παπανδρέου .Είμαι ένα νέος 33 ετών χωρίς πλέον να μπορώ να έχω όραμα για το μέλλον, χωρίς να μπορώ να πετάξω με τα δικά μου φτερά. Όλα πάνε χάθηκαν κε Παπανδρέου χάρη στην καταστρεπτική σου πολιτική που ακολούθησες μόλις ένα χρόνο που είσαι στην εξουσία.

Είμαι κ εγώ ένας από τους χιλιάδες που σε πίστεψαν, που εναπόθεσαν τις ελπίδες τους πάνω σου, που πίστεψαν στον σοσιαλισμό σου, στην αξιοκρατία που διλεδιδες από εδώ και από εκεί και σε μια καλύτερη ζωή. Και όμως κατάφερες μέσα σε ένα χρόνο να τα διαλύσεις όλα, να μας βάλεις σε μια αλεστική μηχανή και να μας κατακρεουργείς κάθε ώρα που περνά.

Έπαιξες με τους θεσμούς απειλώντας τον εξίσου αποτυχημένο πρώην Πρωθυπουργό Κ.Καραμανλή, ότι δεν θα ψηφίσεις την εκλογή του προέδρου της Δημοκρατίας για να πέσει η άχρηστη κυβέρνηση της ΝΔ και να πάμε σε εκλογές για να πάρεις το τιμόνι της χώρας και να μας σώσεις.

Ανέβηκες στην εξουσία λέγοντας δεκάδες ψέματα. Έλεγες παντού ότι δεν θα αυξήσεις το ΦΠΑ, ότι δεν θα μειώσεις μισθούς και συντάξεις, δεσμεύτηκες για ένα δίκαιο φορολογικό σύστημα, δεσμεύτηκες ότι οι κλέφτες που καταχράστηκαν την ελληνική περιουσία θα πάνε φυλακή, διέδιδες παντού ότι δεν θα αυξηθούν τα όρια απασχόλησης, ότι δεν θα χαθούν θέσεις εργασίας και ότι θα εφαρμόσεις μια αναπτυξιακή πολιτική για την χώρα. Όλλες οι παραπάνω δεσμέυσεις σου αν τις προσθέσεις, τις πολλαπλασιάσεις και τις διαιρέσεις , βγάζουν ένα αποτέλεσμα

ΤΡΙΧΕΣ ΓΙΩΡΓΟ ΤΡΙΧΕΣ-ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ…
Αλήθεια όλα τα παραπάνω σου θυμίζουν κάτι; Μάλλον δεν θέλεις να τα θυμάσαι...Δυστυχώς για σένα όμως εμείς θα τα θυμόμαστε και πολύ έντονα μάλιστα και την επόμενη Κυριακή και κάθε Κυριακή. Μας έριξες χωρίς να μας ρωτήσεις στον καιάδα του ΔΝΤ και πριν μια εβδομάδα είχες το θράσος να μας εκβιάσεις τάχα και με πρόωρες εκλογές. Έχεις ιδανικά χαρακτηριστικά ενός επαγγελματία τζογαδώρου τελικά, GAP the Greek:

ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ-ΨΕΜΑΤΑ-ΜΠΛΟΦΑ
Ωραία ιδανικά για ένα σύγχρονο πολιτικό. Αλήθεια το μήνυμα που σου έστειλε ο ελληνικός λαός το κατάλαβες βρε Γιώργο;

Δεν θέλουμε εθνικές εκλογές για ένα κ μόνο λόγο,όχι γιατί μας αρέσει η πολιτική σου, αναγκαίο κακό είσαι και το ξέρεις, δεν θέλουμε εθνικές εκλογές διότι εμείς θα τις πληρώσουμε και αυτές, κε Παπανδρέου, από την δική μας τσέπη θα πάρεις τα λεφτά για να κάνεις την πλακίτσα σου κ Παπανδρέου.  Αν θέλεις πραγματικά να κάνεις εκλογές μπορείς να τις κάνεις, με χρήματα από το ταμείο του κόμματός σου (έχετε αποθεματικό άλλωστε 1,000,000€ από την SIEMENS). όχι όμως να μας εκβιάζεις και σε αυτό. Μας τα έχεις πάρει όλα, άφησέ μας τουλάχιστον την αξιοπρέπεια μας, που ακόμη διαθέτει ο Ελληνικός λαός (εκτός των 300 της Βουλής).


Θα κλείσω όπως άρχισα…κε Παπανδρέου
ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΣ, ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΒΙΑΣΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΛΟΦΑΡΕΣ, ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΩ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ.

Το μήνυμα θα σταλεί ξανά κε Παπανδρέου στις 14/11
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!