tromaktiko: Απάντηση στην ανάρτηση του Δικαστικού αντιπροσώπου

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Απάντηση στην ανάρτηση του Δικαστικού αντιπροσώπου



Γραφεις: "Θα ήθελα πάρα πολυ να ρωτήσω τον αναγνώστη που έκανε την εν λόγω ανάρτηση...
αν γνωρίζει, εάν ξέρει το ζόρι που τραβάνε οι δικαστικοί αντιπρόσωποι στις εκλογές και κυρίως σε αυτές τις αυτοδιοικητικές, που έχουν να ανοίξουν 2 κάλπες και να κάνουν την ίδια κουραστική διαδικασία 2 φορες, ητοι ανοιγμα φακέλων, καταμέτρηση ψηφοδελτίων, αρίθμηση ψηφοδελτίων, καταέτρηση σταυρών και ατελείωτο γράψιμο σε βιβλία..."

Απαντώ: Αληθεια τα ΑΜΙΣΘΑ μελη της εφορευτικης επιτροπης, τι κανουν? Θες να μας πεις οτι με το που κλεινουν οι καλπες... φευγουν?? Μαζι δεν τα κανετε αυτα?? Ε, ή μηπως κανω λαθος??
Γραφεις: "..δεν αντιλέγω πως το ποσό ίσως σε τέτο! ιους δύσκολους καιρούς λισως να είναι λιγο ανεβασμένο, αλλά μιλάμε για δικηγόρους που δε δουλέυουμε με σταθερό ωράριο, πολλοί απο εμας καθόμαστε στα γραφεία μας μέχρι αργά το βράδυ, και σαββατα και η κυριακή είναι η μόνη μας μέρα ξεκούρασης. "Απαντώ : Θες να μας πεις... οτι οσοι ειναι μελη της εφορευτικης επιτροπης, ειναι εργαζόμενοι με παχυλούς μισθους? Σοβαρολογουμε??
Γραφεις: " Και όσο για το φαγοπο΄τι που αναφέρει, σε οσες εκλογικες διαδικασιες εχω συμμετασχει οσα εχουμε φαει και πιει τα εχουμε πληρωσει απο την τσεπη μας καθως κανεις δε νοιαζεται για εμας και για τους γραμματεις μας, αλλα οι σακκουλες με τα σαντουιτς και οι καφεδες προοριζονται μονο για τους εκλογικους αντιπροσωπους και τα μελη της εφορευτικης ‚ επιτροπης απο διαφορους υποψηφιους της περιοχης, καθως εμεις δεν εχουμε δικαιωμα ψηφου στα διαφορα μερη που μας διοριζουν""
Απαντώ : Μόνο αστειο ακουγεται αυτο που γραφεις... τα μελη της εφορευτικης δεν ειναι κομματικοι αντιπροσωποι ωστε να εχουν την "ευνοια"των κομματοσκυλων ... συγνωμη των κομματικων αντιπροσωπων θελω να πω.... Αλλα με 1000 περιπου Ευρω... το να χαλασεις ενα 30αρι σου περισσευουν πολλα! ΕΣΕΙΣ θα επρεπε να ταισετε τους ΑΜΙΣΘΟΥΣ... ή ειναι κακο να να του φερει κατι να φαει η οικογενεια του?? Δεν νομιζω...
Γραφεις: "Για να μη μιλησω για καποιους απαραδεκτους που υποστηριζουν πως δεν τους εχουν ενημερωσει οτι ειναι μελη της εφορευτικης και την σκαπουλαρουν χαμογελωντας ειρωνικα... "
Απαντώ: Χμμμμ... εσυ θα δουλευες Τζαμπα??
Γραφεις: "Α, και για να μην το ξεχασω, οταν εσεις κυριοι, οοοσοι δηλαδη εχετε μεινει μεχρι το τελος της διαδικασιας πατε στα σπιτακια σας εμεις πρεπει να παμε να καταθεσουμε ολη αυτη την χαρτουρα στο πρςωτοδικειο και στους δημους και τις νομαρχιες με αποτελεσμα να πηγαινουμε στα σπιτια μας 6 και 7 το πρωι, και μετα απο λιγες ωρες να ειμαστε παλι στα γραφεια μας.. Σας καλυψα η ακομα απορείτε με την αμοιβη μας?? ""
Απαντώ : O ιδιωτικος υπαλληλος, δεν εχει την αλλη ημερα αδεια απο τον εργοδοτη του ωστε να μην παει στην Δουλεια του, ΠΡΕΠΕΙ να παει, εκτος κι' αν παρει αδεια απο την κανονικη του αδεια,οχι για να ξεκουραστει, αλλα για να παει στο χαμαλικη της εφορευτικης! Και μη γελιομαστε, μενουν μεχρι να τελειωσετε, το να πατε στο πρωτοδικειο, αυτο ελειπε, να εστελνες τους ΑΜΙΣΘΟΥΣ να σου κανουν και αυτη τη δουλεια!!!
ΤΕΛΟΣ το να εισαι Δικαστικος Αντιπορσωπος ειναι ΕΠΙΛΟΓΗ σου, να σε δω εαν θα εκανες αιτηση εαν ηταν να πας ΤΖΑΜΠΑ ή να ησουν ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ να πας?? Εκει να σε εβλεπα να πουλας ειρωνεια..........Αλλα,τυχαιο ειναι οτι οι δικαστικοι κανουν κουμαντο σε αυτη την χωρα?? ΟΧΙ! και τους μισθους τους, μονοι τους τους επιλεγουν.... και τις αυξησεις τους φυσικα!!!
Ας σταματησουν μερικοι να λενε οτι ναναι... γιατι στο τελος θα τους παρουν με τις ντοματες!!
Το να απαντησει καποιος απο τους Δικαστικους και να πει... ρε παιδια, εγω τι φταιω?? Αφου μου τα δινουν γιατι να μην τα παρω ή να μην κανω αιτηση? Θα του ελεγα , εισαι ΣΩΣΤΟΣ! Αλλα μην υπερασπιζεστε ενα ΑΔΙΚΟ συστημα! Εξαλλου, προσωπικα θα επρεπε οι υπαλληλοι των Νομαρχιων και των Δημων να αναλαμβαναν την ολη διαδικασια... και ας επaiρναν υπeρωριες... οχι να παιρνουν υπερωριες 90 ωρες τον μηνα (συγνωμη... τις μειωσαν tiw 60.... ) !! Ημαρτον δηλαδη... πως γινετε να παιρνουν υπερωριες και να ειναι σπιτι απο τις 14:00 ... ειναι ενα ακομη Ελληνικο X-files!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!