tromaktiko: Σχετικά με «Έλεος με την γκρίνια για την κάρτα πολίτη από όλους τους θρησκόληπτ­ους!»

Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Σχετικά με «Έλεος με την γκρίνια για την κάρτα πολίτη από όλους τους θρησκόληπτ­ους!»



1. Φίλε, έχεις δίκιο για τα φορολογικά δεδομένα. Όλα αυτά τα βήματα που γίνονται με το πρόσχημα του φορολογικού ελέγχου, δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα κομματάκι για να ολοκληρωθεί το πάζλ με την ταυτότητα-φοροκάρτα-άδεια οδήγησης κτλ και τελικά με την εμφύτεψή της υποδορίως. Μην απορείς…
2. Το ζήτημα είναι πως εσένα και τους λοιπούς προοδευτικούς-δημοκρατικούς (ελεύθερα πνεύματα αλλιώς), δε σε/σας ενοχλεί το ότι από άνθρωποι, μετατρεπόμαστε σε αριθμητικές μονάδες. Πλέον το αναγνωριστικό δε θα είναι το ονοματεπώνυμό μας, αλλά ο αριθμός. Πήγαινε σε μια μονάδα παραγωγής εκτροφής κρέατος… εκεί θα δεις αριθμοποιημένες πχ. όλες τις αγελάδες… που απλά ταυτοποιούνται με τσιπάκια και είναι στη σειρά, χτυπημένες απ το φως, διαρκώς ξύπνιες, τρώγοντας συνεχώς για να μεγαλώσει η κατανάλωση και να κερδίσει περισσότερα χρήματα η βιομηχανία. Σου αρέσει φίλε μου μεθαύριο να λογίζεσαι για αγελάδα της παγκόσμιας διακυβέρνησης; Σου αρέσει να παράγεις για το σύστημα όχι για να ζήσεις, μα κυρίως για να μην καταναλωθείς; Γνωρίζεις ποιος θα είναι το αφεντικό σου ή με όλα αυτά που συμβαίνουν και με τους πολιτικούς ταγούς που έχουμε… τρέφεις αυταπάτες για το ποιους κυρίους υπηρετούν…;;; Πρόσεχε φίλε μου!
3. Αυτά τα περί βασιλείας με το Χριστό για 1000 χρόνια τα πιστεύουν οι ευαγγελικοί. Επομένως ενημερώσου καλύτερα για το δόγμα μας και μετά χρησιμοποίησε κομμάτια της Αποκάλυψης. Τα 1000 χρόνια της βασιλείας του Χριστού, έτσι για την ενημέρωσή σου, είναι παρόντα ήδη απ τη στιγμή της Ανάληψης του Κυρίου και τα ζούμε.
4. Αν ήσουν πιο ενημερωμένος θα ήξερες ότι μπορεί το σύστημα εδώ να έχει φτάσει στην ηλεκτρονική κάρτα, μα υπάρχουν χώρες όπως η Αμερική, οι Σκανδιναβικές χώρες, η Αυστραλία κ.α. όπου εφαρμόζεται πιλοτικά το σύστημα εντοπισμού ανθρώπων, με τοποθέτηση chip σε μέγεθος κόκκου ρυζιού υποδορίως. Δεν είναι όλοι οι λαοί έτοιμοι να το δεχθούν και ούτε μπορούν όλες οι αλλαγές να γίνουν σε όλες τις χώρες ανεξαρτήτως της τεχνολογικής τους υποδομής. Αυτό σημαίνει πως δεν πρέπει να είσαι σίγουρος για τη μορφή που θα έχει εδώ ή εκεί. Το βασικό και θα συμφωνήσω μαζί σου είναι η μορφή του χαράγματος.
5. Αν ψάξεις καλύτερα τα εκκλησιαστικά θα δεις ότι ο κοσμοκράτορας της παρούσης ζωής είναι ο Σατανάς και εμείς οι χριστιανοί προσδοκούμε την αιώνια ζωή, περνώντας τις δυσκολίες της παρούσης. Όμως δε στεκόμαστε στα σκάνδαλα, αλλά έχουμε ως στόχο μας το να αποφεύγουμε να αμαρτάνουμε, το να συμμετέχουμε στα Μυστήρια της Εκκλησίας, το να Εξομολογούμαστε γιατί έτσι κάνουμε ουσιαστικά νέα αρχή κάθε φορά στη ζωή μας, το να έχουμε ως πρότυπο εν κατακλείδι το Ιησού Χριστό και όχι οποιονδήποτε άνθρωπο ρασοφόρο ή μη που δυστυχώς ανθρωπίνως, όπως και εμείς, αμαρτάνει… είτε λίγο, είτε πολύ. Είσαι εσύ και εγώ αναμάρτητος; Τότε αν είσαι μάλλον είσαι ο Θεός… αν όμως δεν είσαι, μην παρασύρεσαι από τους τηλε-κατακριτές και ούτε να κατακρίνεις… απλά απέφευγε τα κακώς κείμενα και προσκολήσου στα σωστά χριστιανικά πρότυπα των Αγίων, της Παναγίας και των χριστιανών ρασοφόρων ή μη.
6. Και ποιος σου είπε ότι ο Θεός δε θα αποδώσει δικαιοσύνη στους αμετανόητους και στους σκανδαλιστές σε αυτή τη ζωή… ή πολύ περισσότερο στην αιώνια. Περίμενε λίγο και θα δεις ότι η λάθος πορεία του καθενός και οι καρποί των θα αρχίσουν να «πληρώνονται» από εδώ.
7. Δικαίωμά σου να πιστεύεις ότι η θρησκεία είναι μπίζνα. Όμως απέδειξέ μου ότι ο Θεός δεν είναι υπαρκτός. Απέδειξέ μου ότι η Ορθόδοξη Πίστη δεν είναι ανθρώπινο κατασκεύασμα (θρησκεία όπως τόσες φτιάχτηκαν ανά τους αιώνες) αλλά ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΘΕΟΥ (γιατί δεν είναι θρησκεία η δική μας αλλά ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΘΕΟΥ);
8. … είναι τα πάντα θέμα προαίρεσης ξέρεις… μπορείς να ζεις στο μικρόκοσμό σου και να αποφεύγεις σκοπίμως το μακρόκοσμο…. είναι τα πάντα θέμα προαίρεσης.
9. Και κάτι προτελευταίο. Το 666 και να μην υπήρχε θα έπρεπε να είμασταν αντίθετοι γιατί το όλο σύστημα που στην τελική θα μας κάνει παγκόσμιους πολίτες, είναι φασιστικό! Και δε βλέπω κανένα κωλο-κόμμα και κανέναν κωλο-δημοκράτη από αυτούς που βγάζουν τα λυσσακά τους στις τηλεοράσεις για να υπερασπίζονται δικαιώματα εργαζομένων, μεταναστών, θρησκευτικών –δήθεν- καταπατημένων στη χώρα μας ελευθεριών, να ΜΙΛΑ! ΜΟΥΓΚΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ! ΜΟΥΓΚΑ! … και είναι κρίμα να πέφτεις στο (σκόπιμο) λήθαργο τους!
10. Και το τελευταίο. Άδικα πιστεύεις (αν πιστεύεις) φανατικά σε πολιτικές ιδεολογίες. Αυτές δημιουργήθηκαν από τους δημιουργούς-εμπνευστές του παρόντος χρηματοπιστωτικού συστήματος και οδηγούν σε έναν δρόμο --> Παγκοσμιοποίηση και ισοπέδωση των πάντων. Και εξηγούμαι: O καπιταλισμός και ο σοσιαλισμός με την ελεύθερη αγορά κτλ, σιγά-σιγά οδήγησαν όλες τις κοινωνίες στη συνένωση υπό κοινά νομίσματα… στην εξαγορά μικρότερων επιχειρήσεων από μεγαλύτερες κτλ. Ο κομμουνισμός είναι ακριβώς το ίδιο σύστημα… με την κάλυψη του κράτους. Όλα ανήκουν/συγκεντρώνονται στο κράτος, τίποτε σε εσένα… (Είναι ένας διαφοετικός τρόπος για τον έλεγχο του χρήματος!) Ταυτόχρονα εναντιώνονται σε κάθε κίνηση παγκοσμιοποίησης, μιλούν για κοινωνική εξέγερση, αγώνες, απουσιάζει η ιδέα του έθνους, της θρησκείας… και μιλούν για μια παγκοσμιότητα δίχως σύνορα… έτσι αφηρημένα…. Άρα που οδηγούμαστε;;;; Εκεί που σου είπα στην αρχή. Να θυμάσαι το παράδειγμα της Ρωσίας μετά το 1917 που κατέβαζαν εικόνες, δίωκαν χριστιανούς, δίωκαν ελέυθερες προσωπικότητες, ανυπότακτες προσωπικότητες, σκεπτόμενες προσωπικότητες, δίωκαν την πίστη, δημιούργησαν τα γκιουλάκ… Έ, λοιπόν, ό,τι έγινε τότε εκεί θα γίνει παγκοσμίως τώρα… Όλες οι κυβερνήσεις κομμουνιστικοποιούνται (εξωτερικά φαίνονται αλλιώς) με όλα όμως τα επιμέρους χαρακτηριστικά του κομμουνισμού… και έρχονται διωγμοί… και θα χρειαστεί δυστυχώς να χυθεί ξανά αίμα συνειδητοποιημένων ανθρώπων για να γίνουν παράδειγμα και υπόδειγμα προς όλους τους υπόλοιπους! Αυτή είναι η προσφορά της Εκκλησίας πάντοτε όσο και αν εσύ και πολλοί άλλοι δεν την βλέπουν!!!
11. Αλλά όλα αυτά δεν τα βλέπεις γιατί είναι θέμα προαίρεσης… ή δε σε αφήνουν να τα δεις.
12. Bye-bye.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΥΓ. Η Εκκλησία δε μιλά, δυστυχώς δε μιλά. Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Είναι απούσα.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!