tromaktiko: Επεισόδια στην Νέα Φιλαδέλφεια!

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Επεισόδια στην Νέα Φιλαδέλφεια!



Οπαδοί του ΠΑΟΚ συνεπλάκησαν με αυτούς της ΑΕΚ έξω από το κλειστό του Ιωνικού
Σοβαρά επεισόδια διαδραματίστηκαν το απόγευμα του Σαββάτου μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ. Απολογισμός αρκετοί τραυματίες οπαδοί του "Δικέφαλου του Βορρά" και ένας της «Ένωσης».
Επιπλέον προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στα τρία πούλμαν που μετέφεραν τους οπαδούς του συλλόγου της Θεσσαλονίκης. Όλα άρχισαν όταν περίπου 100 οπαδοί του ΠΑΟΚ, πήραν τον δρόμο της επιστροφής με τα πούλμαν, καθώς δεν τους επιτράπηκε η είσοδος στη Νέα Σμύρνη για τον αγώνα μπάσκετ της ομάδας τους με τον Πανιώνιο. Στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας σταμάτησαν, αφού εκεί βρίσκονταν φίλοι της ΑΕΚ για τον ευρωπαϊκό αγώνα χάντμπολ της ομάδας τους με τη Μινσκ! Το κακό δεν άργησε να γίνει έξω από το κλειστό του Ιωνικού και για αρκετή ώρα υπήρχαν μάχες σώμα με σώμα μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων, που έχουν κόντρα και από πέρσι με τα όσα έγιναν στη Λαμία στο final four κυπέλλου στο χαντμπολ.
Τα θλιβερά επεισόδια είχαν αποτέλεσμα έναν τραυματία φίλο της ΑΕΚ, αρκετούς του ΠΑΟΚ αλλά και έναν φωτορεπόρτερ, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από τους οπαδούς των δεύτερων και μάλιστα του εκλάπη και ο εξοπλισμός. Η αστυνομία έφτασε αρκετή ώρα μετά τα επεισόδια στην Εθνική οδό, όπου βρίσκονται τα πούλμαν από τη Θεσσαλονίκη, και άρχισαν οι έρευνες για το συμβάν.
Αξίζει να σημειωθεί πως δεν πραγματοποιήθηκαν συλλήψεις.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!