tromaktiko: Το παιχνίδι είναι σικέ!

Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Το παιχνίδι είναι σικέ!



Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
Αν κάνουμε μια προσεχτική ανάλυση των όσων ειπώθηκαν τις τελευταίες μέρες θα καταλάβουμε ότι ο Πρωθυπουργός αλλά και ο Αντιπρόεδρος προσπάθησαν να οξύνουν την δυσαρέσκεια και τον θυμό μας απέναντι τους!
Η διακαναλική συνέντευξη του Πρωθυπουργού κατέληξε σε έναν ωμό και πρωτόγνωρο εκβιασμό ο οποίος έχει να κάνει με την σύνδεση των δημοτικών εκλογών και την επιβράβευση με την θετική μας ψήφο των κυβερνητικών επιλογών και τις προσταγές των ΔουΝουΤάδων!!!

Παράλληλα ο κ. Πάγκαλος εδώ και καιρό έχει επιδοθεί σε ένα ανελέητο λεκτικό σφυροκόπημα της Ελληνικής κοινωνίας με απαξιωτικές δηλώσεις για διάφορες κατηγορίες συμπολιτών μας με αποκορύφωμα τις τελευταίες του διαπιστώσεις για την αντιπαραγωγικότητα των στρατιωτικών και των σωμάτων ασφαλείας!!!

Όλα αυτά εκ πρώτη όψεως φαντάζουν σαν αποτέλεσμα πολιτικής ανωριμότητας διαχείρισης του επικοινωνιακού παιχνιδιού της κυβέρνησης μια και δεν υπήρχε κανένας προφανής λόγος να γίνουν την δεδομένη στιγμή ούτε η διακαναλική συνέντευξη του Πρωθυπουργού άλλα ούτε και οι δηλώσεις του κ. Πάγκαλου!!!

Φίλες/οι οι άνθρωποι που μας κυβερνούν δεν είναι ηλίθιοι ούτε βλάκες απλά παίζουν ένα παιχνίδι εις βάρος μας μια και οι ενέργειες, οι επιλογές και τα πεπραγμένα τους υπαγορεύονται από νοσηρούς πολιτικοοικονομικούς εγκέφαλους οι οποίοι χρησιμοποιούν μεθόδους που έγκειται σε ψυχολογικούς τρόπους καθυπόταξης και παραπλάνησης των μαζών!!!

Ναι για αυτούς είμαστε μια μάζα, η οποία όμως απαρτίζεται από ένα δύσκολο λαό που θέλουν να γονατίσουν για να συνεχίσουν ανενόχλητοι το έργο τους. Προσωπική μου πλέον γνώμη είναι ότι το ΠΑΣΟΚ θέλει να χάσει τις Δημοτικές αλλά και τις Εθνικές εκλογές που σίγουρα θα γίνουν μια και το παιχνίδι είναι σικέ και βαδίζουμε ολοταχώς προς συγκυβέρνηση!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!