tromaktiko: Ο ληστής που ενημερωνόταν από τα πρωινάδικα

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Ο ληστής που ενημερωνόταν από τα πρωινάδικα



Δεν έχανε πρωινή ενημερωτική εκπομπή, αλλά και ούτε και τα «μεσημεριανά», ενώ ενημερωνόταν καθημερινά...

από τις ειδήσεις και το διαδίκτυο για τα σημεία που είχαν χτυπήσει «συνάδελφοί» του ληστές ώστε να μην πάει.
Ο λόγος για τον επονομαζόμενο «καπνό», 21 ετών Βορειοηπειρώτη, που μαζί με τον 23χρονο Αλβανό Αρμάντο, διέπραξαν σε όλη την Αττική περισσότερες από 50 ένοπλες ληστείες σε Οίκους Ανοχής, σε διανομείς φαγητού, σε ξενοδοχεία, σε πεζούς, σε καταστήματα καυσίμων, σε πρακτορεία ΠΡΟΠΟ, σε ψιλικατζίδικα… και η λίστα συνεχίζεται.
Συνελήφθησαν από την Ασφάλεια ΝΑ Αττικής στην περιοχή της Γκράβας στο Γαλάτσι.
Ο 21χρονος είπε ότι τον λένε «καπνό» γιατί «έμπαινε, έκανε τη ληστεία και εξαφανιζόταν». Στη συνέχεια δε, έβγαζε όλη την παρέα του έξω για διασκέδαση. Πρόσφατα μάλιστα πήγαν σε μπαρ στο κέντρο της Αθήνας, όπου όμως δεν τους έφταναν τα λεφτά για τον λογαριασμό.
Έτσι ο Βορειοηπειρώτης για να βρει τα λεφτά λήστεψε τον Οίκο Ανοχής που βρισκόταν στον πάνω όροφο. Πήρε 500 ευρώ και με αυτά πλήρωσε αλλά άφησε και φιλοδώρημα 10 ευρώ!
Σε μια άλλη περίπτωση, σε ένα πολυτελές εστιατόριο στην Κηφισιά, όταν ήρθε ο λογαριασμός η γνωστή παρέα δεν είχε δραχμή. Ο «καπνός» τον ήξερε τον δρόμο… Δανείστηκε το μηχανάκι ενός φίλου του, πετάχτηκε σε κοντινά περίπτερα και «σήκωσε» 600 ευρώ.
Η Ασφάλεια πιστεύει ότι οι δύο δράστες έκαναν περισσότερες από 60 ληστείες με την απειλή μαχαιριού, ενώ στα σπίτια τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα, τρία πιστόλια ρέπλικα και ένα πτυσσόμενο μαχαίρι.
http://www.epikaira.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!