tromaktiko: ΆΡΗΣ: Άπαντες Απλήρωτοι! Πανικόβλητος Χθες στην Προπόνηση ο Αθανασιάδης

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

ΆΡΗΣ: Άπαντες Απλήρωτοι! Πανικόβλητος Χθες στην Προπόνηση ο Αθανασιάδης



Σοβαρό οικονομικό πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι παίκτες και το προσωπικό της ΠΑΕ Άρης, καθώς είναι απλήρωτοι εδώ και μήνες και αυτός ακριβώς, ήταν ο ένας και μοναδικός λόγος της ξαφνικής επίσκεψης κλιμακίου της ΠΑΕ στη χθεσινή προπόνηση, με επικεφαλής τον κατά τ΄ άλλα… Αόρατο πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο.
Είναι γεγονός ότι μας ξάφνιασε η αιφνίδια επίσκεψη του κ. Αθανασιάδη στην προπόνηση της Πέμπτης και μάλιστα επικεφαλής ισχυρού διοικητικού κλιμακίου, αλλά μέχρι να κάνουμε ρεπορτάζ για το τι γίνεται και να καταφέρουμε να διασταυρώσουμε τις πληροφορίες, πέρασαν αρκετές ώρες. Σύμφωνα με όσα μάθαμε και διασταυρώσαμε και δεν επιδέχονται αμφισβήτηση, ο Αθανασιάδης δεν είχε προγραμματίσει αυτή την επίσκεψη και μετέβη εκτάκτως στο Ρύσσιο, όταν πληροφορήθηκε ότι οι παίκτες στ΄ αποδυτήρια συζητούσαν πριν ξεκινήσει η προπόνηση για το οικονομικό θέμα που αντιμετωπίζουν. Οι παίκτες του Άρη, με όσα πληροφορηθήκαμε, έχουν να παίρνουν αρκετές δόσεις συμβολαίων, ενώ οι νέοι παίκτες, έχουν πάρει μόνο προκαταβολές. Όσον αφορά το προσωπικό της ΠΑΕ, είναι απλήρωτοι από 4-5 μήνες και οι ίδιοι το διαδίδουν δεξιά κι αριστερά!
Η κατάσταση με το οικονομικό στον Άρη έχει φτάσει στο απροχώρητο και αυτό προσπάθησαν να το υποβαθμίσουν αυτοί που πληροφόρησαν τον κόσμο, για την επίσκεψη Αθανασιάδη και τη δήθεν ομιλία του για ντοπάρισμα εν  όψει του αγώνα με τον Ηρακλή. Η πραγματική αιτία ήταν το οικονομικό πρόβλημα, για το οποίο κανείς δεν είπε τίποτα από τους δημοσιογράφους, κανείς δεν έγραψε τίποτα και απλά παρέθεσαν μια αράδα από την υπόσχεση του προέδρου της ΠΑΕ ότι θα τακτοποιηθούν και οι τελευταίες οικονομικές εκκρεμότητες.
Αντίθετα, παρέθεσαν αρκετές παραγράφους με πομπώδεις εκφράσεις, διθυραμβικά σχόλια και βέβαια ευθείες κατηγορίες του Αθανασιάδη στους παίκτες για την ευθύνη που έχουν για το αγωνιστικό χάλι της ομάδας στην Ελλάδα και τον αποκλεισμό στο κύπελλο.
Δεν είναι εκκρεμότητα, να έχει να πληρωθεί κάποιος 4 και 5 μήνες. Είναι σοβαρό οικονομικό πρόβλημα. Και η επίκληση του ονόματος του κόσμου («δώστε χαρά στον κόσμο»…) είναι στην ουσία έμμεση απειλή για αγωνιστούν οι παίκτες καλά και να ξεχάσουν αυτά που τους οφείλονται…
Κατά πόσο τελικά, η ευθύνη για τον αποκλεισμό και το αγωνιστικό χάλι της ομάδας είναι αποκλειστική ευθύνη των παικτών και δεν φέρει το μεγαλύτερο μέρος ευθύνης η ΠΑΕ που τους έχει αφήσει απλήρωτους;  Ξέρουμε ότι οι καιροί είναι δύσκολοι, ότι η ΠΑΕ έχει λαμβάνειν χρήματα από πολλές πηγές, το αναγνωρίζουμε όμως άλλο αυτό και άλλο το να κρύβουμε την αλήθεια και να προσπαθούμε ν΄ αποπροσανατολισουμε τον κόσμο και τους δημοσιογράφους...
http://www.baladoros.com/nea/2407
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!