tromaktiko: (σχετικα με) Νέος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης ο Γιάννης Μπουτάρης: Κόκορας ‘κρασάτος’ ή άλλη μια πολιτική «κότα»;

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

(σχετικα με) Νέος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης ο Γιάννης Μπουτάρης: Κόκορας ‘κρασάτος’ ή άλλη μια πολιτική «κότα»;



Κατι ατομα σαν και εσενα κραταν αυτην την πολη πισω τοσα χρονια.κατι τετοιοι υπερσυντηρητικοι της εκκλησιας βγαζετε τοσα χρονια τον παπαγεωργοπουλο, που δεν εκανε απολυτως τιποτα για την πολη μας..
παρα μονο πλουτησε για να κυκλοφορει με lexus και να μενει στο πανοραμα.οσο για την αλλαζονεια,οταν ο ανθιμος λεει οτι ανεβαζει και κατεβαζει δημαρχους,δεν ειναι αλλαζονεια?ποιος ειναι αυτος δηλαδη?ο μπουταρης ειναι πολυ μπροστα,ειναι χορτατος απ! ο λεφτα και δεν ερχεται να πλουτησει απο το δημαρχιλικη και ηταν η καλυτερη επιλογη μακραν!ξυπνηστε επιτελους προβατα της εκκλησιας και του συντηριτισμου.
ΑΝΑΓΑΝΩΣΤΗΣ
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Θελω να παρεμβω και να πω στο φιλο αναγνωστη που πηρε με της πετρες τον κο μπουταρη λογω εκκεντρικοτητας η λογω κοντρας με τους τοπικους εκκλησιστικους αρχοντες. Να ξεκαθαρισω οτι μου ειναι αδιαφορη η εκλογη του κο μπουταρη καθοτι δεν τον ψηφησα αλλα ουτε με συγκηνισε και ποτε. ομως θελω να μιλησω για ολους που κατεσε εχουν πολιτικο λογο και πρωσοπικο κομμωτη στο δημαρχειο τα κατωρθματα τους ολα αυτα τα χρονια. Την επαρση και το ατσαλακοτο λοοκ και την μηδενικη προσφορα σε αυτην την πολλη μαζι με τα σκανδαλα κακοδιαχηρησης δημοτικων υπαληλων και ελλειματων εκκατομυριων που τους τοποθετησαν εκει επειδη ηταν λοοκατοι και οι μονες περγαμηνες ηταν οι αναμνησεις των εμποδιων στα νιατα τους στα σταδια και οτι καποιοι υπηρξαν ενα φεγγαρι βουλευτες και καλοπιαστικαν και σας χαλαει που ενας τουλαχιστον επιτυχημενος εππαγγελματιας με επιτυχημενο παρελθον τεινει να κανει μια προσπαθεια? και σας χαλαει το ερμο το σκουλαρικι. ε λοιπον καλιο μπεκρης και δουλευταρας παρα ομορφος και κλεφτης-ψευτης....
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Φτάνει πια ο συντηρητισμός που χαρακτηρίζει την πόλη μας τα τελευταία 20 χρόνια! Ο Μπουτάρης είτε σου αρέσει είτε όχι ψηφίστηκε από το 51% των Θεσσαλονικιών (όσων ψήφισαν γιατί όσοι δεν ψήφισαν προφανώς είναι αδιάφοροι για το ποιος θα ορίσει την τύχη της πόλης μας τα επόμενα 4 χρόνια). Και όλοι όσοι τον ψήφισαν γνώριζαν ποιον ψηφίζουν και πίστεψαν σ'αυτόν! Η πόλη δεν θα άντεχε το τριο Ψωμιάδης-Άνθιμος-Γκιουλέκας! Το δήλωσε ξεκάθαρα: ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Ο ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΣΜΟΣ!!!
Όσο για το θέμα του τζαμιού (όχι μόνο στη Θεσσαλονίκη, αλλά σε όλη την Ελλάδα)... υπάρχει μια έννοια που λέγεται ανεξιθρησκεία. Όλοι έχουν το δικαίωμα να ασκούν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα/παραδόσεις και η πολιτεία ως εκπρόσωπος ΟΛΩΝ των πολιτών (μαζί με οποιαδήποτε μειοψηφία) πρέπει να προστατεύει αυτό το δικαίωμα. Ειδικά οι χριστιαννοί σαν τον Άνθιμο, που υποτίθεται ότι πρεσβεύουν αξίες όπως η αγάπη προς το συνάνθρωπο, η ελευθερία και η ανοχή, θα έπρεπε να είναι οι πρώτοι που θα ζητούσαν έναν τέτοιο χώρο. Πρέπει να είναι κανείς πολύ στενόμυαλος και υποκριτής για να αρνηθεί στον συνάνθρωπό του να προσευχηθεί σε έναν διαφορετικό Θεό! Και στο κάτω κάτω... γιατί να υπάρχει συναγωγή και όχι τζαμί?
Ε λοιπόν δεν θέλουμε στενόμυαλους και συντηρητικούς να μας κυβερνάνε άλλο πια! Ας ζωντανέψει η πόλη επιτέλους... έστω και μέσω της διαμάχης! Η πόλη βρίσκεται στην απόλυτη μιζέρια δίχως καμία προοπτική για το μέλλον και δυστυχώς υπάρχουν πολλοί που συνεχίζουν να υποστηρίζουν αυτή την τραγική πορεία!
Όσο για την εκκλησία και τον Άνθιμο, να κάτσουν στ'αυγά τους και να ασχοληθούν με τα του οίκου τους! Δεν έχουν ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ στα πολιτικά γίγνεσθαι ούτε της πόλης ούτε της χώρας, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΞΕΛΕΞΕ ΚΑΝΕΙΣ!!!
Λες ότι: "Πρέπει να καταλάβετε ότι πολλοί από εμάς έχουμε συνδέσει τη ζωή μας, τα όνειρά μας, το σήμερα και το αύριο μας με αυτήν την πόλη και ως γνήσιοι Θεσσαλονικείς, με μπροστάρηδες τις νέες και τους νέους, δεν πρόκειται να επιτρέψουμε στον κάθε ουρανοκατέβατο Δον Κιχώτη να μετατρέψει αυτήν την πόλη, τη δική μας και των προγόνων μας σε δικό του … κοτέτσι!"
Εγώ πάντως τη ζωή μου και τα όνειρά μου τα έχω συνδέσει με την ανανέωση που θα δει επιτέλους αυτή η πόλη... γιατί τόσα χρόνια τα είχα βάλει στην κατάψυξη... Όσο για τους μπροστάρηδες που λες, προφανώς δεν έχεις αντιληφθεί ότι οι νέοι και οι νέες ψήφισαν τον Μπουτάρη γιατί βλέπουν έναν άνθρωπο νέο στην ψυχή να τους αντιπροσωπεύει, έναν άνθρωπο που θα δώσει την ευκαιρία στους νέους να πάνε αυτη την πόλη μπροστά!
Λοιπόν γνήσιε Θεσσαλονικιέ (γιατί όσοι ψήφισαν Μπουτάρη προφανώς δεν είναι γνήσιοι) είτε σου αρέσει είτε όχι η πλειοψηφία μίλησε : στο κοτέτσι ΜΑΣ θα κάνει κουμάντο αύτός ο "ουρανοκατέβατος του 51%" κόκκορας με τη στήριξη όλων μας, και όποιος φασιστικά δεν θα επιτρέψει σ'αυτή την πόλη να ξεφύγει από τη μιζέρια... ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!