tromaktiko: Δεν στηρίζει κανέναν η Ανεξάρτητη Κίνηση Νέων

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Δεν στηρίζει κανέναν η Ανεξάρτητη Κίνηση Νέων



Κανέναν δεν στηρίζει στο β’ γύρο η Ανεξάρτητη Κίνηση Νέων του Δήμου Παιονίας, που ήρθε 4η με 7,53%. Όπως αναφέρει σε σχετική της ανακοίνωση: «Ακόμη ένας σταθμός στην πορεία της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗ ΝΕΩΝ έφτασε.
 Το αποτέλεσμα των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου μας βρίσκει ιδιαίτερα ικανοποιημένους, αφού η προσπάθεια μας έδωσε ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα, που μας επιτρέπει να έχουμε λόγο μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Παιονίας.

Ευχαριστούμε πολύ τους ψηφοφόρους που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους ψηφίζοντας τον συνδυασμό μας. Τηρώντας τις υποσχέσεις που δώσαμε προεκλογικά, δηλώνουμε ότι δεν συμπαρατασσόμαστε με κανέναν! Έχουμε εμπιστοσύνη στην κρίση των πολιτών ότι θα κάνουν την καλύτερη από τις επιλογές που τους έμειναν για την διοίκηση του Δήμου.

Από την 15 Νοεμβρίου, καλούμε όλους τους σκεπτόμενους συμπολίτες μας να πλαισιώσουν την κίνηση μας για το νέο ξεκίνημα…»

http://www.today.com.gr/kilkis/index.php?option=com_content&view=article&id=5041:2010-11-10-08-21-10&catid=42:-2010&Itemid=48
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!