tromaktiko: Αυτούς «βλέπουν» στο Λιμάνι!

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Αυτούς «βλέπουν» στο Λιμάνι!



Το katimagiko.gr αναλύει ποιες είναι οι εφικτές λύσεις και ποιες οι «αλμυρές» περιπτώσεις που έχουν στα υπόψη τους οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ενόψει τις μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.


Αρκετές οι περιπτώσεις παικτών που έχουν τσεκάρει μέχρι στιγμής οι «ερυθρόλευκοι», με τις θέσεις του γκολκίπερ, του αμυντικού μέσου, αλλά και του δεξί μπακ να είναι αυτές που απασχολούν περισσότερα. Πολλά τα ονόματα παικτών που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και το katimagiko.gr να συνθέτει το παζλ των ονομάτων, αλλά και να αναλύει ποιοι είναι οι εφικτοί στόχοι και ποιοι έχουν λίγες πιθανότητες.

Γουίλιαμ Βενκέρ: Οι «ερυθρόλευκοι» τον έχουν τσεκάρει αρκετές φορές, δεν έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του, όμως  είναι ένας ταλαντούχους αμυντικός μέσος, για τον οποίο ο Ολυμπιακός όποτε θέλει μπορεί να κινηθεί και να τον αποκτήσει!

Νικολά Πενετό: Τον παρακολούθησε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς στο καλύτερο του ματς (κόντρα στη Μπορντό, όπου απόκρουσε και πέναλτι), με τον πορτιέρο της Βαλενσιέν να αφήνει εξαιρετικές εντυπώσεις. Οι «ερυθρόλευκοι» τον έχουν ψηλά στη λίστα, ο παίκτης θέλει να αποχωρήσει και μπορεί να έχουν δείξει ενδιαφέρον και άλλα ευρωπαϊκά κλαμπ, ωστόσο η περίπτωση του είναι εφικτή, αν τελικώς ο Ολυμπιακός κινηθεί.

Εντέλ Απουλά: Μόλις έγινε γνωστό το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, η Παρί γνωστοποίησε την κίνησή της να προβεί στην ανανέωση της συνεργασίας. Ο 24χρονος γκολκίπερ θέλει να έχει χρόνο συμμετοχής, και κοιτάζει άλλες περιπτώσεις, ενώ για τον Ολυμπιακό υπάρχει ένα… παράθυρο. Ο Εντέλ έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Κέβιν Μιραλάς, τον Κριστόφ Ενροτό και σίγουρα οι πιθανότητες από άλλα κλαμπ είναι περισσότερες.

Νικολά Ντουσέζ: Πολύ καλές εντυπώσεις από τον 30χρονο πορτιέρο της Ρεν, ο οποίος είναι μια περίπτωση εφικτή για τον Ολυμπιακό. Ο Ντουσέζ διαθέτει τον ίδιο ατζέντη με τον Πενετό, και σίγουρα αν γίνει κρούση, ο εκπρόσωπός του θα κάνει τα πάντα για να κάνει πιο εύκολη την περίπτωση.

Φιλίπ Τζόρτζεβιτς: Μπορεί ο πρόεδρος της Ναντ να έχει τονίσει πως θα κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει, ωστόσο ο νεαρός Σέρβος φορ… πετάει από τη χαρά του για τον Ολυμπιακό. Στην περίπτωση του, το θέμα είναι κατά πόσο θέλουν οι «ερυθρόλευκοι» να τον αποκτήσουν, αφού μετά το καλό ξεκίνημα έχει… κολλήσει.

Μπερνάρντ Κουμουρτζί: Ο Γκανέζος αμυντικός μέσος έχει πολλούς θαυμαστές στο λιμάνι, αλλά και κάποιους που δεν πιστεύουν ότι μπορεί να βοηθήσει… Ξέρει την ελληνική πραγματικότητα, όμως πολλά θα κριθούν από τις διοικητικές εξελίξεις στον Πανιώνιο, αφού τη δεδομένη στιγμή τα πάντα είναι θολά…

Γιάννης Μανιάτης: Ο Ολυμπιακός επιθυμεί την παρουσία Ελλήνων παικτών στην ομάδα και ο Μανιάτης είναι μια από τις περιπτώσεις που αρέσει αρκετά. Σκληρός, γρήγορος, ελπιδοφόρος και ξέρει καλά την ελληνική πραγματικότητα. Ωστόσο, όπως και για τον Κουμορτζί, έτσι και γι’ αυτόν, το διοικητικό τοπίο στον Πανιώνιο είναι θολό

Βαγγέλης Μόρας: Η περίπτωση του «παίζει» για τον Ολυμπιακό από το περασμένο καλοκαίρι και είναι στους αμυντικούς που θέλουν στο Λιμάνι. Ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί να επιστρέψει στην Ελλάδα και οι «ερυθρόλευκοι» είναι η ομάδα που πληροί όλες τις προϋποθέσεις. Σίγουρα, ο Μόρας θα απασχολήσει τον Θρύλο και το θετικό είναι πως το καλοκαίρι μένει ελεύθερος. 

Νάτσο Σκόκο: Η ΑΕΚ έχει μπει δυνατά για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Αργεντίνο, όμως αν δεν τον βρουν, τότε ο Ολυμπιακός έχει ΠΟΛΛΕΣ πιθανότητες να τον εντάξει στο δυναμικό του από το επόμενο καλοκαίρι. Τον θέλουν στο Λιμάνι, ο ίδιος επιθυμεί να παίξει στον Ολυμπιακό και τις επόμενες ημέρες θα ξέρουμε περισσότερα…

 Μπλες Ματουιντί: Από τα ματς με την Σεντ Ετιέν σε Καραϊσκάκη και Γαλλία  ο Ολυμπιακός τον έβαλε στο μάτι. Οι «ερυθρόλευκοι» θα ήθελαν να τον δουν στον Πειραιά, όμως το εμπόδιο δεν είναι άλλο από το οικονομικό. Ο 23χρονος μέσος είναι στο στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων, αλλά και των μεγάλων της Γαλλίας.
http://www.katimagiko.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!