tromaktiko: Σγούρα τα πράγματα μέσα στο Καμίνη........

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Σγούρα τα πράγματα μέσα στο Καμίνη........



1. Έχει αρχίσει υπερβολικά και μου την δίνει αυτό το θέμα με το μήνυμα !! Λάβαμε το μήνυμα , το μήνυμα της αποχής , ελπίζω να πήρατε το μήνυμα ........ΗΜΑΡΤΟΝ πια νισάφι κανένα μήνυμα δεν έλαβε κάνεις και για τίποτα .... λες και βλέπουμε διαφήμιση για εταιρεία κινητής τηλεφωνίας που μοιράζει δωρεάν sms. Σε κάθε εκλογική αναμέτρηση 30 χρόνια τώρα η ίδια πιπίλα " ΤΟ ΛΑΒΑΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ " και κάθε φορά τα ίδια.

2. Όσοι δεν πήγαν να ψηφίσουν " Καλά να πάθουν " διότι ουσιαστικά επικράτησαν την πολιτική ΠΑΣΟΚ .......τωρα θα δειτε τι σας περιμενει .......οσοι ψηφισαν Πασοκ και οσοι δεν πηγαν να το καταψηφίσουν φέρουν μεγάλες ευθύνες για την πολιτική που θα ακολουθήσει η κυβέρνηση που έχουμε. Πλέον .....δίχως σάλιο !!! Τι θελεις να φας μεγάλε ?? ροκφορ ?? χαβιαρι ??? θα πλερωσεις ...............κάτσε να δεις που έρχονται και οι απολύσεις πλέον με τις ευλογίες σας !!!!

3. Έβλεπα χθες στα κανάλια τα προσωπα που εκπροσωπουσαν την ΝΔ και ελεγα απο μεσα μου πως ειναι δυαντον να βγαινουν να μιλανε στα καναλια οι ιδιοι που μιλουσαν και πριν 5 χρονια!!Παυλόπουλος ......, Σπηλιωτόπουλος ......, Κυριάκος Μητσοτάκης, ...........Χατζηδάκης. Δεν εχουμε εμεις νεα προσωπα να μιλησουν ??? Μην μου πειτε οτι ειδατε τον Ζωη , τον Τασουλα και τον Δενδια διοτι αν αυτοι ειναι τα νεα προσωπα θα με πιασουν τα γελια. Το Πασοκ βγαζει Υπουργους και μιλανε και τον Αντιπροεδρο της Κυβερνησης και εμεις τι βγάζουμε .........???δεν θα κρίνω .......την μπούρδα που άκουσα από Κυριάκο για να μην γίνει η εξεταστική της Οικονομίας ........ΝΑ ΓΙΝΕΙ ........ακουγόμαστε ως ΚΟΤΕΣ και εγώ ως αληθινός δεξιός δεν νιώθω ΚΟΤΑ .....τώρα αν εσείς έχετε λερωμένη την φωλιά σας αυτό είναι άλλο θέμα και δεν με αφορά και αν αυτο δεν το συμμερίζεται η ΝΔ να μην τον αφηνει να βγαινει στα καναλια.

4. Είναι δεδομένο ότι ο κατι εκανε λαθος αυτα τα χρονια ο Κακλαμανης και τον μαυρισανε .....μονο αυτος ξερει !!! Δεν είναι δυνατον ο κοσμος να ψηφιζει Καμινη ( ποιος ειναι αυτος ρε παιδια ??? )

Σγούρα τα πράγματα μέσα στο Καμίνη........( την Αθήνα φυσικα )

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!