tromaktiko: Καταγγελία για Ικα Μυτιλήνης (συνέχεια)

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Καταγγελία για Ικα Μυτιλήνης (συνέχεια)



Σε συνέχεια της καταγγελίας για την κ.Κουτζά.
Την επόμενη μέρα 11.30 το πρωί ξαναπήγα στο Ικα Μυτιλήνης με την κόρη μου στο νέο ραντεβού, που μας είχε κλείσει ο ελεγκτής την προηγούμενη μέρα... Φτάνοντας διαπίστωσα ότι τα πρώτα ραντεβού ήταν από τις 11 και όχι από τις 11.30, που μου είπαν ότι είναι το πρώτο ραντεβού της γιατρού. Πράγματι η γιατρός προσήλθε στις 11.30 στο Ικα. Μόλις μπήκαμε μέσα, την ενημέρωσα ότι είχαμε έρθει την προηγούμενη μέρα στην ώρα μας και 3 λεπτά πιο νωρίς και είχε ήδη φύγει. Εμμέσως παραδέχθηκε ότι έφυγε πριν την ώρα της, εφόσον μου επέρριψε ευθύνες γιατί δεν είχα πάει το! υλάχιστον 5 λεπτά πιο νωρίς και ότι δεν είναι διατεθειμένη να περιμένει τον κάθε εργαζόμενο, που σχολάει στις 14.30 και έρχεται εκείνη την ώρα, εφόσον το ωράριό της είναι μέχρι τις 14.15. Σημειωτέον ότι το ωράριο της συγκεκριμένου γιατρού θεωρείται απογευματινό.
Την ενημέρωσα ότι θα προβώ σε καταγγελία στη Διεύθυνση Υγειονομικού για το πόσο είναι τυπική στο ωράριό της,εφόσον ήδη ήμουν στην ώρα μου την προηγούμενη μέρα και εκείνη απουσίαζε και την ίδια ημέρα ενώ τα ραντεβού ήταν από τις 11 εκείνη προσήλθε στο Ικα στις 11.30, πράγμα το οποίο γνώριζε και η νοσοκόμα την προηγούμενη και ο ελεγκής. Εκείνη μου ανταπάντησε ότι και να την κάνω την καταγγελία ποιον θα πιστέψουν εμένα ή εκείνη, εφόσον η νοσοκόμα τη διαβεβαίωσε ότι θα είναι μάρτυρας ότι έφυγε στην ώρα της. Τότε μαινόμενος ταύρος εν υαλοπωλείο μ! ου επιτέθηκε φραστικά λέγοντας τι με νοιάζει εμένα για το ποια ώρα ήρθε στο ιατρείο της, αν έχω δει κανέναν απέξω να διαμαρτύρεται που περιμένει μια ώρα και η ουσία δεν είναι τι ώρα έρχεται, αλλά αν μέσα στο ωραριό της βλέπει όλα τα ραντεβού της ημέρας. Συνέχισε λέγοντας χάρη μου έκανε που δέχτηκε να με εξετάσει και θα έπρεπε να της είμαι ευγνώμων, εφόσον είχα κλείσει το ραντεβού πριν 2 μήνες και το έχασα την προηγούμενη μέρα, και θα έπρεπε να ξανακλείσω νέο ραντεβού μετά από 2 μήνες και ότι θα την εκτιμήσουμε όταν φύγει και θα υπάρχει ένας ! οφθαλμίατρος στο Ικα και τα ραντεÎ! �ού θ α είναι τουλάχιστον μετά από ένα τρίμηνο. Χωρίς ν' απαντήσω σε ό,τι έλεγε, ούτε και σ' αυτά που ακολούθησαν μετά,την παρακάλεσα ότι δε θα ήθελα να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί της, εφόσον κρατούσα το μωρό αγκαλιά, θα κάνω αυτό που θεωρώ σωστό και εφόσον εκείνη είναι τυπική στο ωράριό της δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Εκείνη συνέχισε λέγοντας μήπως θέλω να κάνω καταγγελία και για το φαγητό που της έφερε εκείνη την ώρα η υπάλληλος του κυλικείου εν ώρα εργασίας και βλέποντας το βιβλιάριό μου ότι έχει εκδοθεί στην Αθήνα με ρώτησε για ποιο λόγο κουβαÎ! �ήθηκα στη Μυτιλήνη και αν ήταν καλύτερα στην Αθήνα να έμενα εκεί, ότι θα έπρεπε να είχα φροντίσει για την ψυχική ηρεμία της και να μην την εκνευρίσω,γιατί πως θα εργαστεί τώρα και αν ήθελα να κάνω καταγγελία και για τις διοικητικές υπηρεσίες που παράμενουν ανοιχτές μέχρι τις 14:00!
Νομίζω ότι δε χρειάζεται να πω τίποτα παραπάνω,άλλωστε τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους, όπως και το επίπεδο της συγκεκριμένης γιατρού. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το θέμα δε θα μείνει χωρίς συνέχεια.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!