tromaktiko: Η "Όαση των Θαλασσών"

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Η "Όαση των Θαλασσών"



Θα έχει ότι πολυτέλεια ονειρεύεται κάθε άνθρωπος! Θα έχει στιλ και άποψη! Και όταν ολοκληρωθεί θα είναι το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο. Το ΜΕΝ 24 παρουσιάζει την «Όαση των θαλασσών»!Τα νούμερα πάντα λένε την αλήθεια!
Εκτόπισμα: 100 χιλιάδες τόνοι
Ύψος: 74 μέτρα
Μήκος: 360 μέτρα
Αλλά όταν πρόκειται για την «Όαση των Θαλασσών», το υπό κατασκευή κρουαζιερόπλοιο της Royal Caribean αδυνατούν να δώσουν τις πραγματικές διαστάσεις της κατασκευής ήτοι 4 γήπεδα ποδοσφαίρου. Για την ακρίβεια 4 γήπεδα ποδοσφαίρου σε κάθε ένα από τα 16 καταστρώματα. Δηλαδή επιφάνεια 64 γηπέδων ποδοσφαίρου για τους 6000 χιλιάδες συνολικά επιβάτες και τα 2000 μέλη πληρώματος. Όταν ολοκληρωθεί όχι μόνο θα είναι το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο αλλά και κατά 40% από το "MS Independence of the Seas" που κατέχει τα πρωτεία από τον Απρίλιο του 2008.
Το φουγάρο του έχει σχεδιαστεί να αναδιπλώνεται για να μπορεί να περνάει κάτω από γέφυρες.
Στις ατραξιόν περιλαμβάνονται ένα αμφιθέατρο 750 θέσεων… ένας ανοιχτός χώρος πρασίνου με τροπική βλάστηση και το δικό μικροκλίμα… σουίτες σε νεοϋορκέζικο στιλ σοφίταςυδάτινο πάρκο αναψυχής… γήπεδο μπάσκετ… γήπεδο μίνι γκολφ… δύο εξομοιωτές σέρφ… πίστα αναρρίχησης και εγκαταστάσεις για extreme sports! Το παρθενικό ταξίδι της «Οασης των Θαλασσών» θα γίνει τον επόμενο Δεκέμβριο όταν και θα αποπλεύσει από το Φορτ Λόντερντέιλ με προορισμό φυσικά την Καραϊβικ
http://www.men24.gr/html/ent/068/ent.76068.asp





     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!