tromaktiko: Σχετικά με "Απαράδεκτοι οι σχολιαστές στο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ"

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Σχετικά με "Απαράδεκτοι οι σχολιαστές στο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ"



Θα ήθελα να πω στον φίλο ότι το κράτος δεν είναι Αθηνοκεντρικό, το κράτος είναι μονο η Αθηνα...
Η υποστηριξη προς τις ομαδες είναι το λιγότερο και μακαρι να ήταν η μονη διακριση.
Το θέμα ειναι οτι απο τη στιγμη που το ΝΕΤ εχει τα δικαιωματα του Ολυμπιακου αυτο ειναι λογικο. Το αντίστοιχο εξάλλου, έγινε με τη Νοva στο μεγαλο ντερμπυ. Οπως και να 'χει την εξέλιξη του αγώνα δεν την κρίνουν οι σχολιαστες, αλλα ο διαιτητης.
Ειρηνη ημιν γιατι δεν την βγαζουμε καθαρη
 ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ . ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΨΑΧΝΑΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΓΑ ΞΥΓΚΙ . ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ? ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΙΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ? ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΑΠΟ 10 ΡΙΠΛΕΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΦΑΣΗ ΕΔΕΙΞΑΝ , ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΟΦΣΑΙΝΤ ΤΟΥ ΝΤΕΝΙΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ..
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Να συμφωνησω οτι οι σχολιαστες ηταν ανυπαρκτοι δημοσιοι υπαλληλοι που συνεχεια μπερδευαν τα ονοματα κλπ αλλα μην μας τρελανεις κιολας κ μας λες οτι σφαχτηκε ο παοκ.Μαλλον εισαι κομπλεξικος και δεν ανοιγεις τα ματακια σου να δεις πραγματικα τι συμβαινει.Επειδη νικησες περσι δυο φορες τον διαλυμενο περσινο ολυμπιακο πιστεψες οτι και φετος θα ειναι τα ιδια.Κουνα το κεφαλι σου καλυτερα και βγαλε την πι! κρα σου αλλου.Επισης κοιτα την δικια σου ομαδα με τους παιχτες ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ του ελληνικου ποδοσφαιρου(Γκαρσια,Τσιριλο,
Ιβιτς κλπ)
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
----------------------------------------------------------------------------------------------------
ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.ΧΑΛΙΑ ΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΨΑΧΝΑΝ ΑΛΛΟΘΙ.ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΓΙΑ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΜΗΠΩΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΝΑΛΤΙ!!!!!!ΜΑΛΟΝ ΠΑΟΚ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΑΥΤΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!