tromaktiko: Απάντηση περί ανεξιθρησκείας

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Απάντηση περί ανεξιθρησκείας



Επειδή έχω βρεθεί πολλές φορές στο εξωτερικό και Χριστούγεννα και Πάσχα σε πόλεις χωρίς ορθόδοξη εκκλησία, αλλά με πολλούς Έλληνες
ΔΕΝ βγήκαμε όλοι μαζί στις πλατείες να προσευχόμαστε και να σταυροκοπιόμαστε. Γιορτάσαμε σπίτια μας και δεν θεωρήσαμε πως έχουμε κανένα δικαίωμα να απαιτήσουμε ιδιαίτερη μεταχείριση από το ξένο κράτος που μας φιλοξενούσε. Ούτε αισθανθήκαμε καταπιεσμένοι γιατί δεν είχαμε Εκκλησία.
Τα θρησκευτικά τους πιστεύω είναι σεβαστά. Δεν τους αναγκασε κανείς να αλλαξοπιστήσουν. Οπότε όλο αυτό το γελοίο περί δικαιώματος και ανεξιθρησκείας σταματήστε το. Δεν τους λέει κανείς να μην πιστεύουν. Το πού όμως θα προσεύχονται δεν θα το ελέγχουν οι ίδιοι, γιατί απλά δεν είναι στην χώρα τους. Το Σύνταγμα δεν υποχρεώνει το Κράτος να χτίσει τζαμιά.

Πώς είναι δυνατό να υπάρχουν Έλληνες που υποστηρίζουν τέτοια πράγματα. Μέχρι φέτος δηλαδή που δεν είχαν τζαμί πού την έκαναν την προσευχή τους; Φέτος τους ήρθε να πάνε στα Προπύλαια; Δεν καταλαβαίνει κανείς ότι είναι μία επίδειξη μουσουλμανικής δύναμης; Μετρηθήκανε οι άνθρωποι και μετρήσανε και τις αντιοχές μας και την στάση της ηλίθιας πολιτικής μας ηγεσίας.

Και επιτέλους μην ξεχνάμε πως εμείς δεν έχουμε γείτονες την Ελβετία και το Λουξεμβούργο. Έχουμε γείτονες με τους οποίους έχουμε αιώνιο πρόβλημα και πρέπει να προσέχουμε. Εκτός και αν οι υπερασπιστές των μουσουλμάνων και των "δικαιωμάτων" τους να μας καταπατάνε την χώρα μας θέλουν να δούνε τα παιδιά τους γιουσουφάκια.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!