tromaktiko: Εξαθρώθηκε κύκλωμα δουλεμπόρων που προωθούσε λαθρομετανάστες

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Εξαθρώθηκε κύκλωμα δουλεμπόρων που προωθούσε λαθρομετανάστες



Κύκλωμα δουλεμπόρων που προωθούσε λαθρομετανάστες από την Ελλάδα στην Ιταλία εξαρθρώθηκε από την Ασφάλεια ΝΑ Αττικής και το Τμήμα Ασφάλειας Βάρης στην...

περιοχή του Κορωπίου.
Συγκεκριμένα προχθές το απόγευμα από αστυνομικούς συνελήφθησαν στο 33ο χιλιόμετρο της παραλιακής λεωφόρου Αθηνών- Σουνίου τρεις Αφγανοί. Κατηγορούνται για συμμετοχή σε οργανωμένη εγκληματική οργάνωση διακίνησης λαθρομεταναστών καθώς και 27 ομοεθνείς τους εκ των οποίων επτά ανήλικοι που κατηγορούνται για απόπειρα παράνομης εξόδου από τη χώρα.

Από την έρευνα προέκυψε ότι οι τρεις πρώτοι Αφγανοί προωθούσαν συστηματικά λαθρομετανάστες κυρίως Αφγανούς τους οποίους μετέφεραν σε παραλιακά σημεία της Αττικής και απο κει τους παραλάμβανε σκάφος για να τους μεταφέρει στην Ιταλία.

Ως αμοιβή για τις "εξυπηρετήσεις" που προσέφεραν στους λαθρομετανάστες οι διακινητές ελάμβαναν 4.000 ευρώ από τον καθένα.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία ΙΧ αυτοκίνητα με τα οποία είχαν μεταφέρει τους 27 παράνομους μετανάστες, τρία κινητά τηλέφωνα, 1122 ευρώ και 186 δολάρια.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα


nooz.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!