tromaktiko: ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΡΑΒΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ?

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΡΑΒΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ?



Ανοιχτή συγκέντρωση στην αίθουσα του παραλιακού σχολικού συγκροτήματος πραγματοποίησε χθες το βράδυ η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λασιθίου και οι Αγροτικοί Σύλλογοι Ιεράπετρας και Κουτσουρά με αφορμή την...
απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων στην Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία. Οι αγρότες για άλλη μια φορά δεν θα μπορέσουν να διακινήσουν τα ευπαθή αγροτικά τους προϊόντα και σε μια περίοδο δύσκολη οικονομικά αυτό αποτελεί ένα ακόμη πλήγμα για την τοπική οικονομία. Τη στιγμή που όλοι επικαλούνται τις εξαγωγές ως κινητήριο μοχλό της ελληνικής οικονομίας , το Κράτος αφήνει απροστάτευτους τους παραγωγών πρώιμων κηπευτικών . Το κενό όμως που δημιουργείται από την απουσία των ελληνικών προϊόντων , θα καλυφθεί από αλλού και έτσι οι αγορές του εξωτερικού για τα αγροτικά μας προϊόντα χάνονται οριστικά ! 
Καλούνται έτσι για άλλη μια φορά οι συνδικαλιστές να υποκαταστήσουν αυτούς που πληρώνονται για να προστατεύουν το εισόδημα των Ελλήνων αγροτών , ψάχνοντας μόνοι τους να βρουν τη λύση ! Έστω , ένα καράβι , παλιό , σαπιοκάραβο !
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!