tromaktiko: Απάντηση στο : Aπαράδεκτη συμπεριφορά των κυρίων του Ράδιο Αρβύλα

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Απάντηση στο : Aπαράδεκτη συμπεριφορά των κυρίων του Ράδιο Αρβύλα



Προφανώς και όταν όλοι μας μιλάμε για κάποια επαγγελματική μερίδα δεν μιλάμε για όλους.

Προφανώς και οι ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ και οποιοιδήποτε ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ, ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ, ΘΕΜΟΣ κλπ μιλάνε ή αν θέλετε καλύτερα κάνουν σάτιρα δεν μιλάν για όλους! Αλίμονο κάθε φορά να βάζαν αστεράκι λέγοντας "... όχι για όλους" ! Θα καταντούσε τόσο βαρετό όσο έχει καταντήσει η πρεμούρα σας να μας πείσετε ότι υπάρχουν Δημόσιοι υπάλληλοι που δουλεύουν! ...Δηλαδή να μας πείσετε για το αυτονόητο!!! Δηλαδή για αυτό που πληρώνεστε ... συγνώμη.... σας πληρώνουμε και σας πληρώνετε!!! Γιατί μην ξεχνάτε... και οι δικοί σας φόροι... εσάς πληρώνουν. Οπότε αν τα τρώτε.... τα τρώτε και από εσάς! Αν τεμπελιάζετε ... τζάμπα σας πληρώνετε!!! Χμμμμ ... ναι , να κάνω και την υποσημείωση: "όχι όλοι!"
Η διαφορά μας ξέρετε ποια είναι? Ότι στον ιδιωτικό τομέα αυτοί που δεν δουλεύουν είναι σπίτι τους!!! Αυτοί που τα τρώνε είναι στη φυλακή! Αυτών που έκλεισε η εταιρία τους ... στο δρόμο!
Δεν έχω τίποτα με τους δημοσίους υπαλλήλους, απλά θέλω να κάνουν την δουλειά που τους πληρώνουμε να κάνουν!
Έχετε απόλυτο δίκιο να τρομάζετε με το μέλλον του μισθού σας αλλά σκεφτείτε και το 12% (φέτος) 18-19% (του χρόνου) των συμπολιτών σας που τρομάζουν με το μέλλον τους!!! Έχουν και αυτοί οικογένεια και παιδιά και δάνεια και χίλια δύο.... αλλά δεν έχουν κουράγιο να σκεφτούν τι θα γίνει αν τους διώξει το αφεντικό τους! Ένα πολύ κοντινό μου πρόσωπο, το έδιωξαν από την δουλειά του ύστερα από 11 χρόνια μία μέρα πριν το γάμο του.... γιατί? εύκολο.....
Τέλος, δεν είναι ούτε υποχρεωμένοι να μας πουν ούτε σας πέφτει λόγος πόσα παίρνουν οι ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ για να κάνουν αυτό που κάνουν... γιατί? Ούτε από την δικιά μου την τσέπη βγαίνουν ούτε από την δικιά σας! Ας παίρνουν όσα θέλουν και αφήστε τον Μίνωα να χολοσκάει για αυτό!!! Ο δικός σας μισθός όμως με νοιάζει (ας ξανακάνω την σημείωση: όχι μόνο για τον δικό σας ή καλύτερα όχι ο δικό σας προσωπικά!) γιατί βγαίνει και από την δική μου τσέπη (και την δική σας) και θέλω και να τον αξίζει και να τον δουλεύει, γιατί αν δεν το έχετε καταλάβει, το αφεντικό σας είναι ο πολίτης! Αυτός σας πληρώνει και πρέπει να έχει και λόγο για το πόσα παίρνετε και γιατί τα παίρνετε!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!