tromaktiko: Ποιος έχασε τελικά στις εκλογές;

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Ποιος έχασε τελικά στις εκλογές;



Ο πρώτος γύρος των εκλογών τελείωσε. Δεδομένου του εκλογικού αποτελέσματος και όλων των δηλώσεων των πολιτικών αρχηγών και των υποψηφίων Δημάρχων-Περιφεριαρχών είναι εύλογο το συμπέρασμα οτι όλοι ειναι νικητές.
Συγκεκριμένα:
Το ΠΑΣΟΚ γιατί διατήρησε την πρωτιά που σημαίνει οτι λαός στηρίζει την πολιτική του!!!
Η ΝΔ γιατί μείωσε σημαντικά τη διαφορά με το ΠΑΣΟΚ στις 2 ποσοστιαίες μονάδες και γιατί ο Κικίλιας πέρασε στο 2ο γύρο (με 20%)!!!
Το ΚΚΕ γιατί αύξησε τα ποσοστά του!!!
Το ΛΑΟΣ γιατί διατήρησε τις δυνάμεις του!!!
Τα άλλα μικρά κόμματα γιατι πήραν μερικές ψήφους παραπάνω!!!
Ο Ψωμιάδης και ο Κακλαμάνης γιατί πήραν την πρωτιά!!!
Ο Σγουρός και ο Κικίλιας γιατι νίκησαν το Δημαρά (ήταν ο μοναδικός τους φόβος)!!!
Και φυσικά Η ΑΠΟΧΗ!!! αλλά ουδείς απο τους παραπάνω ενδιαφέρεται για αυτή παρα μόνο κάνει μια μικρή μνεία για τα μάτια του κόσμου!!!

Τελικά ποιός έχασε;
Αυτός που δυστυχώς χάνει πάντα!!! Ο αιώνιος loser!!! Ο Έλληνας πολίτης... Ο απλός φορολογούμενος... Ο μισθωτός και ο συνταξιούχος... Ο άνεργος και ο συμβασιούχος... Ο αναπληρωτής και ο ωρομίσθιος... κ.ο.κ.
Μέχρι την άλλη Κυριακή θα βλέπουμε μόνο τους νικητές που θα πανηγυρίζουν και θα ζητούν την ψήφο μας. Είναι η εβδομάδα τους βλέπετε... Εννοείται πως θα ερμηνεύουν τα αποτελέσματα όπως ακριβώς τους συμφέρει και θα αδιαφορύν για τις άλλες ερμηνείες. Εννοείται πως οι νικητές δεν βλέπουν ή αρνούνται να δουν την πραγματικότητα. Στο κάτω-κάτω η ιστορία γράφεται πάντα απο τους νικητές! Το τραγικότερο όμως όλων, είναι πως και οι χαμένοι δεν βλέπουν την πραγματικότητα γιατί ειναι αποπροσανατολισμένοι. Γιατί η πραγματικότητα είναι καλά κρυμμένη πίσω απο τα γλέντια και τα πανηγύρια των νικητών. Γιατί ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΜΕ ΟΣΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΚΑΙ ΟΣΑ ΑΝΕΧΕΤΑΙ !!! Ο Θεός να βάλει το χέρι του... για τις επόμενες μέρες, όταν τα φώτα των νικητών σβήσουν και αποκαλυφθεί οτι όλα ήταν μια παραίσθηση...

Υ.Γ: Συγχαρητήρια στους ΔΗΜΟΤΕΣ του Δήμου Σαρωνικού που έδειξαν, εμμέσως πλην σαφώς, την αποδοκιμασία τους στον πιο αντιπαραγωγικό άνθρωπο αυτής της χώρας(Μαύρο δαγκωτό θα έλεγε κανείς πριν από κάποιες δεκαετίες!!!). Δείτε τη σχετική ανάρτηση εδώ: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/11/blog-post_9970.html#more
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!