tromaktiko: "Ένας ακόμη αληταράς νεοελληνάρας στον δρόμο"

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

"Ένας ακόμη αληταράς νεοελληνάρας στον δρόμο"



Μιας και λέγαμε για οδηγική συμπεριφορά θα ήθελα να πω στον "κύριο" με το ΖΗΙ-182* γκρι Hyundai (Accent νομίζω) που σταμάτησε απέναντι από το 11ο Δημοτικό Σχολείο Γλυφάδας (Αττικής - Τερψιθέα) δύο πράγματα:

1. Την στιγμή που αρχικά καθυστερεί σκόπιμα (με εξωφρενικά χαμηλή ταχύτητα), στρίβει αριστερά δύο φορές και δεν βγάζει εσκεμμένα φλας και ιδίως την τρίτη φορά που σταμάτησε και πάρκαρε και πάνω στο πεζοδρόμιο (έστω ας έβγαζε αλάρμ) καταλαβαίνει τι γύφτουλας και τι τριτοκοσμικός είναι.
2. Την στιγμή που σταματάω δίπλα του και του λέω "Επίτηδες το κάνεις έτσι;" και γυρνάει και μου λέει "άντε γ... ρε μα...κα" δείχνει και το πόσο αληταράς είναι και του εύχομαι την επόμενη φορά ο παθών να του το γυρίσει σε αυτόν και να του παραβιάσει την «πίσω πύλη» κανονικότατα για να μάθει να μην κάνει μαγκίτσες.
Παρεμπιπτόντως, τον αριθμό κυκλοφορίας του και το συμβάν το έχω ήδη καταγγείλει στο Αστυνομικό Τμήμα Τερψιθέας Γλυφάδας.
Σε απάντηση όλων όσων γράφονται για οδηγική συμπεριφορά για να καταλάβουν ότι ό, τι και να λέγεται και ότι και να γράφεται ο νεοελληνάρας θα είναι πάντα ασεβής, αγενής και φυσικά αληταράς.
Ελπίζω να καταλαβαίνετε από αυτές τις μικρές καθημερινές λεπτομέρειες γιατί η Ελλάδα έφτασε στο χάλι αυτό και αν τελικά την έφεραν μόνο οι πολιτικοί της και όχι οι αλήτες κάτοικοί της.

ANAΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!