tromaktiko: «Το ξέρω, έχουν δίκιο»

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

«Το ξέρω, έχουν δίκιο»



Ο Σίντνεϊ Γκοβού είχε τετ-α-τετ με τον Κάρλος Φρέιτας στην Παιανία και υποσχέθηκε πως θα κάνει νέα αρχή.


Εκτός απο την ομιλία του Κώστα Αντωνίου, το... πρόγραμμα της Τρίτης περιελάμβανε και πολλά τετ-α-τετ τόσο μεταξύ του Football Manager του “τριφυλλιού”, όσο και του Κάρλος Φρέιτας με τους παίκτες, προκειμένου να βρεθούν οι αιτίας του κακού, που δεν επιτρέπουν στους “πράσινους” να αποδώσουν αυτό που μπορούν. Ένα απο τα πρόσωπα που έχουν προκαλέσει τον μεγαλύτερο προβληματισμό με την απόδοσή τους, είναι και ο Σίντνεϊ Γκοβού.

Ο Γάλλος δεν έχει δείξει ούτε το 20% των ικανοτήτων του στα παιχνίδια που έχει παίξει, έχοντας βέβαια και το ελαφρυντικό οτι ταλαιπωρήθηκε απο έναν τραυματισμό που τον κράτησε εκτός για περίπου ένα μήνα. Ο τεχνικός διευθυντής του “τριφυλλιού” ζήτησε να μάθει αν υπάρχει κάποιο θέμα που τον ταλαιπωρεί και δεν αποδίδει τα αναμενόμενα, με τον Γάλλο να αναγνωρίζει πως μέχρι στιγμής η απόδοσή του έχει κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα. «Ότι και να πεις έχει δικιο. Ξέρω τι λένε για εμένα και έχουν δίκιο», απάντησε αρχικά και στη συνέχεια υποσχέθηκε οτι άμεσα θα δείξει τον πραγματικό του εαυτό και θα δικαιώσει τις προσδοκίες που δημιούργησε το καλοκαίρι με την έλευσή του.

Εκτός απο τη συνάντηση με τον Γκοβού, ο Κάρλος Φρέιτας τα είπε και με άλλους παίκτες, με ίδιο θέμα συζήτησης, κάτι το οποίο έκανε και Κώστας Αντωνίου.

www.leoforos.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!