tromaktiko: Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα!!!

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα!!!



Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιόςe-mail: prevejohn@yahoo.gr
Ο κ. Παπανδρέου παίζοντας τα ρέστα του, αρχίζει να Παγκαλίζει!..
.συγκεκριμένα είπε στο περιοδικό «Panorama» και το δημοσιογράφο, Pino Buongiorno ότι
«εάν οι ομάδες συμφερόντων που πλήξαμε με τις μεταρρυθμίσεις μας πούνε ‘φτάνει, πρέπει να σταματήσουμε τις αλλαγές που είναι σε εξέλιξη’, τότε δεν μου μένει παρά να απευθυνθώ σε όλο τον ελληνικό λαό».

κ. Πρωθυπουργέ όλοι καταλαβαίνουμε το ασυνάρτητο και το παράλογο του επιχειρήματος σας δηλ. πως είναι δυνατόν τα πληγέντα συμφέροντα των μικροομάδων να σας στερήσουν την πλειοψηφία των ευχαριστημένων από τα πεπραγμένα σας πολιτών!...αναγκάζοντας σας να προσφύγετε σε εκλογές!!!
Ίσως θα πρέπει για να βάλετε μια τάξη στις σκέψεις σας κάποιος να σας εξηγήσει ότι αυτούς που πλήξατε με τις πολιτικές και τις αποφάσεις σας δεν είναι μικρές ομάδες, αλλά μεγάλα τμήματα του Ελληνικού λαού όπως συνταξιούχοι, υπάλληλοι δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, μικρομεσαίοι επιχειρηματίες, αγρότες, κ.α.

Άρα το εκβιαστικό δίλημμα που προβάλλετε να σας ψηφίσουμε σώνει και καλά για να συνεχίσετε την άνευ όρων παράδοση της ζωής μας στους ΔουΝουΤάδες μας προκαλεί, όπως το κόκκινο πανί τους ταύρους!
Να είστε σίγουρος δε ότι αν προχωρήσετε στην απειλή των τελευταίων ημερών και προκηρύξετε εκλογές αυτό θα σας γυρίσει μπούμερανγκ μια και ο Ελληνικός λαός στα δύσκολα σηκώνει το ανάστημα του και συνθλίβει όσους τον λοιδορούν και παίζουν με την υπομονή και την αξιοπρέπεια του!!!
Ιδού (λοιπόν) η Ρόδος, ιδού και το πήδημα!!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!