tromaktiko: Για τις γκρίνιες των στρατιωτικών που υπηρετούν στον Έβρο

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Για τις γκρίνιες των στρατιωτικών που υπηρετούν στον Έβρο



Πρέπει να καταλάβουν οι στρατιωτικοί και οι συγγενείς τους που κλαίγονται και γκρινιάζουν για τα ενοίκια στον Έβρο ότι είναι ακριβά για όλους, και όχι μόνο για τους στρατιωτικούς.
Δηλαδή ειλικρινά τι πιστεύουν ότι ρωτάνε οι ενοικιαστές τι δουλειά κάνει ο ενδιαφερόμενος και αν του πουν στρατιωτικός του λένε παραπάνω τιμή; Ας ρωτήσουν και τους ντόπιους για τις τιμές των ενοικίων για να τους φύγει αυτή η υπόνοια.
Όσο για τα περί ρατσισμού των γυναικών των στρατιωτικών που δήθεν δεν τις προσλαμβάνουν στις δουλειές επειδή είναι γυναίκες στρατιωτικών , είναι κακοήθη ψέματα προφανώς από κάποια κυρία που ψάχνει να βρει δικαιολογίες επειδή δεν βρίσκει δουλειά και τις φταίνε όλοι οι άλλοι.
Υπάρχουν πολλές γυναίκες στρατιωτικών που προσωπικά γνωρίζω και εργάζονται στην πόλη μου χωρίς ποτέ να υπήρξε καμία διάκριση ή αντίστοιχο παράπονο από τη μεριά τους, ούτε καν ερώτηση από τους εργοδότες για το είδος εργασίας του συζύγου τους.

Και απορώ με και τη λογική τους που από τη μια μας λένε πως τους συμπεριφέρονται έτσι και από την άλλη μας «απειλούν» εμμέσως πως αν φύγει ο στρατός από τον Έβρο θα «χτυπάμε μύγες» και θα «πεινάσουμε». Πως είναι δυνατόν εφόσον μας «ταΐζεται» και βασίζεται όλη μας η οικονομία στους στρατιωτικούς να συμπεριφερόμαστε όπως μας κατηγορείται εφόσον σας χρειαζόμαστε γιατί θα πεινάσουμε χωρίς εσάς;

Το να κρίνουν ορισμένοι άνθρωποι όλο το λαό του Έβρου ως αγενείς, ρατσιστές, κλέφτες , απατεώνες και εκμεταλλευτές επειδή απλά δεν θέλουν να υπηρετούν μακριά από τα πατρικά τους σπίτια και τις πόλεις τους και θεωρούν την θητεία τους στον Έβρο ως δυσμενείς μεταθέσεις ή και τόπο εξορίας, δείχνει και το επίπεδο τους και πόσο αγαπάνε τη δουλειά τους και τη χώρα τους και πόσο σέβονται τον λαό που φυλάει εδώ και χρόνια τα σύνορα και όχι περισταστιακά!

Ένας εθνοφύλακας και μόνιμος κάτοικος Έβρου
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!