tromaktiko: Πανακριβο το λαδι τετοιες εποχες

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Πανακριβο το λαδι τετοιες εποχες



Πρεπει καπως να μπει ενα τερμα με τα λαμογια τους εξεταστες οδηγησης!!! ενα τελος.
250 ευρω σου λεει αν δεν θελεις να σε κοψω γιατι ετσι γουσταρα!
Πριν προλαβετε να μου πειτε "δεν εισαι αναγκασμενος να πληρωσεις" και "εγω δεν λαδωσα και το πηρα με την πρωτη"
θελω να πω 2 πραγματακια.

ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ οτι το υπουργειο αλλαξε των τροπο εξετασης για ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΑΔΩΣΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ. Μιλαμε ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Γελανε και τα μουστακια γνωστου μου δασκαλου οδηγησης. Το λαδι ζει και βασιλευει και για αλλη μια φορα οι υπευθηνοι εκαναν μια τρυπα στο νερο.
ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΡΕ. Δεν ζηταμε να περνανε ατομα που δεν αξιζουν. Ζηταμε να ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ.
Μπροστα στα ματια μου εξεταστες στηνουν παγιδες σε (προφανως ψαρωμενα) νεα παιδια. για ρουφηξουν 250ρες την επομενη.

Τι πρεπει να κανει το υπουργειο???? ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!
Για οσους δεν γνωριζουν, αν κοπεις στην εξεταση τα εξοδα για την επομενη παρασταση ειναι αλλα 150 ευρω. τι σημαινει αυτο?? οτι πολυς κοσμος λεει , αφου τα παιρνουν και κοβουν ας δωσω 250 ευρω, γιατι μετα ΑΝ κοπω ΚΑΙ 150 θα δωσω ΚΑΙ απο τον φοβο μου θα ΑΝΑΓΚΑΣΤΩ να λαδωσω...

Γιατι λοιπον κυριοι και κυριες δεν κανετε το εξης απλο??? Κοπηκες?? την επομενη φορα θα πληρωνεις 30 ευρω. ή 50! ποιος βλακας θα λαδωσει αν ξερει οτι την επομενη φορα μπορει να ξαναδωσει με ενα τετοιο αρκετα μικροτερο ποσο.

ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΝΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ ΜΕΣΗΛΙΚΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΑ.

Σημερα κοπηκε η κοπελα μου για αστειο λογο. καποια μερα θα το φανε το κεφαλι τους οι υπευθηνοι και θα μιλαμε για αλητεια του θυτη , που ομως ειναι θυμα!!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!