tromaktiko: Το σημερινό κουπόνι

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Το σημερινό κουπόνι



Δεν είναι εύκολο το πρόγραμμα της Παρασκευής από το οποίο απουσιάζουν τα κλασσικά στηρίγματα. Πάντως υπάρχουν ορισμένες φορμαρισμένες ομάδες που διαθέτουν ένα προβάδισμα και παράλληλα προσφέρονται σε ικανοποιητική απόδοση. Το ματς της ημέρας θα γίνει στο Ντόρτμουντ ανάμεσα στην τοπική ομάδα και το Αμβούργο. Διαβάστε αναλυτικά στο Kingbet.gr


Το πρόγραμμα ανοίγει με τη Β’ Γερμανίας και οι δύο από τις τρεις αναμετρήσεις είναι αρκετά δύσκολες, ενώ ένα προβάδισμα έχει η Φορτούνα Ντίσελντορφ που είναι σε φόρμα με την τιμή της να δέχεται πιέσεις και να υποχωρεί και στο 1.65. Πολύ δύσκολος ο αγώνας της Γκρόιτερ Φιρτ που έρχεται από γκέλες με ατίπαλο την Αουγκσμπουργκ που παρουσιάζει αγωνιστική άνοδο.

Στη Β’ Γαλλίας δέχτηκε πιέσεις η απόδοση της Κλερμόν που δείχνει σε καλή κατάσταση και η τιμή της έπεσε και στο 2.00.  Προβάδισμα έχει και η Λε Μαν που έχει πολλές επιτυχίες στα πρόσφατα ματς, αλλά και η Εβιάν δεν είναι ακίνδυνη και συχνά παίρνει αποτελέσματα εκτός έδρας. Δύσκολα και τα άλλα παιχνίδια της αγωνιστικής αφού οι διαφορές είναι οριακές.

Στο μεγάλο ματς της ημέρας η πρωτοπόρος Ντόρτμουντ θα υποδεχτεί το Αμβούργο με τον άσο να πέφτει και στο 1.65 σε ορισμένες περιπτώσεις. Οι γηπεδούχοι είναι σε πολύ καλή φόρμα, ενώ το Αμβούργο βασίζεται σε αναλαμπές και αν βρει την ευκαιρία θα απειλήσει.

Αμφίρροπη η αναμέτρηση της Πρέστον με τη Χαλ αφού και οι δύο δεν τα πάνε καλά με τις τάσεις να είναι ελαφρά υπέρ των γηπεδούχων με τον άσο να πέφτει στο 2.25.

Δύσκολο και το ματς του ολλανδικού πρωταθλήματος ανάμεσα στην ουραγό Βίλεμ και την Ντε Γκράαφτσαπ. Η Βίλεμ έχει μόνο δύο βαθμούς στο πρωτάθλημα και αν δεν πάρει σύντομα μια νίκη, θα μπει από νωρίς στο ασανσέρ του υποβιβασμού. Η απόδοση του άσου φτάνει στο διαδίκτυο και στο 2.50 σε έναν αγώνα που είναι αρκετά πιθανό το over, που θα αποτελέσει και τη δημοφιλέστερη επιλογή.

Τέλος, στα παιχνίδια από το πρωτάθλημα της Αργεντινής έπεσε στο 1.55 από το 1.60 η τιμή της Μπάνφιλντ και δέχτηκε πιέσεις η ικανή εκτός έδρας Κολόν Σάντα Φε με το διπλό να πέφτει από το 2.55 και στο 2.35.

http://www.kingbet.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!