tromaktiko: Ιδιοκτήτρια διαμερίσματος πολυκατοικίας στη Φιλαδέλφεια έβαλε φωτιά

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Ιδιοκτήτρια διαμερίσματος πολυκατοικίας στη Φιλαδέλφεια έβαλε φωτιά



Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζονται οι ένοικοι πολυκατοικίας στη Φιλαδέλφεια όσον αφορά στην αιτία της φωτιάς που ξέσπασε σήμερα λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο γκαράζ αυτής με αποτέλεσμα να βγουν έντρομοι από τα διαμέρισματά τους.
Στο σημείο κατεφθάσαν αμέσως 3 πυροσβεστικά οχήματα και κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά πριν αυτή καταφέρει να εξαπλωθεί.
Στο σημείο κατέφθασαν επίσης ένα περιπολικό της αστυνομίας και ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Οι ένοικοι της πολυκατοικίας διατείνονται ομόφωνα ότι τη φωτιά την έβαλε η ιδιοκτήτρια ενός εκ των διαμερισμάτων της πολυκατοικίας που διαμένει εκεί. Θεωρούν ότι είναι ψυχικά άρρωστη και οι διαθέσεις της είναι κάποιες φορές μη ελεγχόμενες που μπορούν να προκαλέσουν οδυνηρά αποτελέσματα, ακόμα και σωματικές βλάβες. Φαίνεται να φοβούνται ακόμα και για την ίδια τους τη ζωή, ενώ πλέον διστάζουν να διαμείνουν στην ίδια πολυκατοικία μαζί της.

Η εν λόγω κυρία και φερόμενη ως δράστης της φωτιάς οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα, ύστερα από τις καταγγελίες των ενοίκων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα υπάρχει και εισαγγελική παρέμβαση στο όλο θέμα, προκειμένου να εξεταστεί από ψυχίατρο.

Επίσης, σύμφωνα πάντα με τους ενοίκους της πολυκατοικίας η εν λόγω κυρία έχει δημιουργήσει και άλλα προβλήματα κατά το παρελθόν.

Αξίζει να παρατηρήσουμε την εξέλιξη της όλης ιστορίας, η οποία μας προκάλεσε θα λέγαμε ιδιαίτερη εντύπωση και έθεσε για ακόμα μια φορά ερωτηματικά κατά πόσο ο πολίτης μπορεί να νιώθει προστατευμένος σ' αυτή τη χώρα.
Όταν έχουμε πολίτες που φοβούνται να κοιμηθούν στο σπίτι τους και τα αρμόδια όργανα το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να ακολουθούν τις τυπικές διαδικασίες, επιτρέψτε μας να διατηρούμε πολλές επιφυλάξεις!

Ειλικρινά, δεν θέλουμε να πιστεύουμε ότι μόνο όταν θρηνούμε θύματα σ' αυτή τη χώρα ξυπνάμε από τον λήθαργο και κινητοποιούνται κάποιοι μηχανισμοί.

Τα θεσμικά όργανα θα πρέπει επιτέλους να αναλάβουν της ευθύνες τους και να συνδέσουν τη λειτουργία τους με αυτό που λέγεται ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

ClopYandPastE.blogpsot.com
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!