tromaktiko: Λάρνακα: Υπό τριήμερη κράτηση τέσσερα άτομα για τις κλοπές από το cargo των Κ.Α.

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Λάρνακα: Υπό τριήμερη κράτηση τέσσερα άτομα για τις κλοπές από το cargo των Κ.Α.



Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε την Παρασκευή διάταγμα τριήμερης προσωποκράτησης εναντίον τεσσάρων ατόμων, που είχαν συλληφθεί χθες, αναφορικά με την υπόθεση κλοπής από τις αποθήκες των Κυπριακών Αερογραμμών στο νέο αεροδρόμιο Λάρνακας, υπόθεση που είδε το φως της δημοσιότητας την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου.
Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, υπαστυνόμος Χρήστος Ανδρέου, ανέφερε ότι «για την υπόθεση αυτή τελούν ήδη υπό κράτηση τέσσερα άλλα άτομα. Από τις εξετάσεις που έχουν γίνει αυτό το χρονικό διάστημα έχουν συλληφθεί χθες ακόμα πέντε άτομα, με δικαστικά εντάλματα σύλληψης, για τα οποία έχει προκύψει μαρτυρία ότι ενέχονται στην συγκεκριμένη υπόθεση» είπε.
Πρόσθεσε ότι «ύστερα από έρευνες της Αστυνομίας στις κατοικίες των ατόμων αυτών έχουν εντοπιστεί αντικείμενα τα οποία αποτελούν προϊόντα κλοπής από τη συγκεκριμένη αποθήκη. Πρόκειται για τρεις Ελληνοκύπριους και δύο Ευρωπαίους πολίτες» ανέφερε και σημείωσε ότι «για τον ένα Ελληνοκύπριο δεν προέκυψε οτιδήποτε εναντίον του και απολύθηκε χθες. Ακόμα ένα άτομο καταζητείται για την συγκεκριμένη υπόθεση» σημείωσε.
Ο κ. Ανδρέου εξήγησε ακόμα ότι «η αξία των κλαπέντων υπολογίζεται γύρω στις 25 χιλιάδες ευρώ και το χρονικό διάστημα που έγιναν οι κλοπές από τις αποθήκες των Κυπριακών Αερογραμμών είναι οι τελευταίοι έξι μήνες».

Πηγή: news.in.gr


     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!