tromaktiko: CITIBANK απλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

CITIBANK απλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ



Απαράδεκτη και οι υπάλληλοι – πωλητές της.
Εχθές το απόγευμα γύρω στις 7 δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από μια κυρία η οποία ζητούσε τη γυναίκα μου.
Όταν ρώτησα ποια κυρία τη ζητάει γιατί εκείνη απουσίαζε, μου απάντησε από τη CITIBANK. –Για την ιστορία να αναφέρω ότι πριν από 2 χρόνια η γυναίκα μου έδωσε ΒΛΑΚΩΔΩΣ τα στοιχεία της σε μια περιφερόμενη κοπέλα στο κατάστημα ZARA προκειμένου να την ενημερώσουν για την κάρτα CITIBANK- ΖΑRA  και τα προνόμια της. Χωρίς καμία ενημέρωση λοιπόν ήρθε μια πιστωτική κάρτα στο σπίτι μας  και την οποία αν και μας κακοφάνηκε η κίνηση της Τράπεζας, καταστρέψαμε τη κάρτα και αφήσαμε το θέμα ως έχει. Η Τράπεζα όμως παρόλο που ουδέποτε χρησιμοποίησε η γυναίκα μου την κάρτα της έστελνε μηνιαίο statement (μηδενικό φυσικά) και την έπαιρναν ανά τακτά διαστήματα τηλέφωνο για ενημερώσεις και το ποιο αστείο μία από όλες τις φορές την ρώτησαν πότε θα καταβάλει τη δόση!!!!!!!!!! ΜΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΚΑΝΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΠΟΙΑ ΔΟΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΩ ;;; ΑΑ… Μας ΣΥΓΧΩΡΕΊΤΑΙ   ήταν η απάντηση, εννοείται ότι σε όλα τα τηλεφωνήματα του έλεγε ότι δεν ενδιαφέρετε και συνεπώς να τη διαγράψουν από τις δήθεν ενημερώσεις τους. Να σημειώσω επίσης ότι ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ούτε δάνειο ούτε κάρτες ούτε μισθοδοσία ΤΙΠΟΤΑ. Για κανένα 6μηνο λοιπόν  χαλάρωσαν, ούτε τηλέφωνα ούτε μηδενικά statements. Πριν λίγες ημέρες  όμως έστειλα και ΝΕΑ ΚΑΡΤΑ!!!!!!!!!!!!…… ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ PIN (σε διαφορετικές ημερομηνίες) Δεν παίζονται οι άνθρωποι λέμε….. – Για αυτό πήρε ξανά η μανταμ εχθές τηλέφωνο, για το καλορίζικο…αλλά έπεσε σε εμένα τον κακορίζικο επάνω… όπου οργισμένος  τη ρωτάω, αφού πρώτα της αναφέρω το ιστορικό, ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕΤΕ ΠΑΛΙ; Και μου απαντά με θράσος ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙ Η ΙΔΙΑ….  Μα στο έχει πει 100 φορές της απαντώ και τις 60 μπροστά μου….Μπορώ να μιλήσω στην ίδια επέμενε εκείνη. ΟΧΙ της απαντώ και να μη ξαναπάρεις αυτό το τηλέφωνο. Καλά μου λέει θα την πάρω στο κινητό!!!!!!! $#$#@^!@%^% ΓΚΡΡΡΡ!!!! ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΔΑΓΚΩΣΩ ΤΟ ΛΑΡΥΓΓΙ.. πραγματικά με έφερε εκτός εαυτού. Τη στέλνω στον αγύριστο και κλείνω το τηλέφωνο. 
Εννοείται φυσικά ότι πήρε τη γυναίκα μου στο κινητό τελικά και της είπε ότι η κάρτα είναι έτοιμη για χρήση…..!!!!!!!! Και θέλω να σας πω ρε γελοία υποκείμενα της συγκεκριμένης Τράπεζας, ΠΩΣ ΕΚΔΙΔΕΤΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ –ΑΝΕΡΓΗ – ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ 3.000 € ΤΗΝ ΑΜΕΣΩΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ;
 Γιατί ασκείτε τέτοια ψυχολογική πίεση προκειμένου να γίνει χρήση της κολόκαρτας σας ; Σε τέτοιους καιρούς που ζούμε και προσπαθούμε να δούμε  πως στο καλό θα βρούμε τα χρήματα να πληρώσουμε τη ΔΕΗ που μας ήρθε 600 ευρώ και την ασφάλεια του αυτοκινήτου άλλα 200 και περιμένουμε σήματα κυκλοφορίας και έρχονται και γιορτές…….
 Αυτό εκμεταλλεύεστε ρε λαμόγια ; την ανάγκη του κόσμου και την απόγνωσή στην οποία τον πετυχαίνετε;
 Αλλά έπρεπε να ήμασταν και εμείς λαμόγια σαν και εσάς και να πούμε  έλα μωρέ, πάρτην τώρα να κάνουμε δουλειά μας και να κλείσουμε καμιά τρύπα με 1.500 € μια χαρά καλυπτόμασταν με τα τρέχοντα έξοδα και μετά……ούτε σπίτι έχουμε ούτε κανένα περιουσιακό στοιχείο…..συνεπώς ….. ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος.
 Αλλά έχουμε αξιοπρέπεια κύριοι και κυρίες της CITiBANK, την οποία αξιολογούμε πολύ περισσότερο από τα 1.500 € σας.

ANAΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!