tromaktiko: Πιστωτικές EUROBANK

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Πιστωτικές EUROBANK



Διαμαρτύρεσαι για το επιτοκιο της πιστωτικης καρτας της Eurobank, μια απλη ερωτηση, οταν πηγες να βγαλεις την καρτα, ρωτησες το επιτοκιο?
 Πηγες να ρωτησεις σε αλλη τραπεζα για καρτα, μπας και βρεις με χαμηλοτερο?
Να τολμησω να απαντησω για σενα που μαλλον θα ειμαι κατα 99% σωστος. Η απαντηση ειναι ΟΧΙ! Συνεπως καλα να μας κανουν οι τραπεζες.. αφου συμπεριφερομαστε ως αγελη... και αλογα (δεν αναφερομαι στους ιππους) οντα!
Ας μειωθουν οι καρτες της Eurobank, και να αυξηθουν πχ οι καρτες αλλης τραπεζας που εχει επιτοκιο κατω απο το 10% (Υπαρχει, αν ψαξει καποιος, θα βρει) να δεις θα το μειωσει το επιτοκιο η eurobank? Μηπως το παει και χαμηλοτερα? Αφου δεν λειτουργει ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ γιατι η εν λογω τραπεζα να μην εχει υψηλο επιτοκιο? Αφου υπαρχουν αφελεις (κατι αλλο πρεπει να γραψω) που πανε και τις παιρνουνε!!!
Η Τραπεζα πρεπει ολοι να καταλαβουν οτι ειναι ενα ΜΑΓΑΖΙ, οπως ενα μαγαζι με ηλεκτρικα, απλα πουλα χρημα! Εαν πας σε ενα μαγαζι και βρεις μια τηλεοραση 1000 ευρω και πας σε ανα αλλο και την βρεις την ιδια με 800 ευρω ειναι λογικο να παρεις αυτην με τα 800 ευρω! Ετσι ειναι και οι Τραπεζες!!! Απλα ο καταναλωτης δεν ΨΑΧΝΕΙ!!
Τυχαιο ειναι που τοσοι ελληνες δεν λενε να ξεκολλήσουν απο την Εθνικη , που τους δινει στις καταθεσεις τους επιτοκιο ξεφτιλας??

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!