tromaktiko: Θύμα ληστείας ο ισχυρός άντρας της F1.

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Θύμα ληστείας ο ισχυρός άντρας της F1.



Επίθεση δέχτηκε ο ισχυρός άντρας της F1 Bernie Ecclestone.Ο 80χρονος βρέθηκε αντιμέτωπος με τέσσερις ληστές...
 οι οποίοι τον χτύπησαν και τον έριξαν κάτω για να κλέψουν τα κοσμήματα τα δικά του και της συνοδού του. Ο 80χρονος δισεκατομμυριούχος την Τετάρτη το βράδυ είχε βγει με την κατά πολλά χρόνια νεώτερη του συνοδό Fabiana Flosi. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με μικροτραύματα στο κεφάλι. Η λεία των ληστών ήταν κοσμήματα αξίας περίπου £200,000.
Η Βραζιλιάνα καλλονή έβλεπε με τρόμο την επίθεση έξω από την οικία του Ecclestone στο Hyde Park του κεντρικού Λονδίνου.Στην κατάθεση της τόνισε ότι τους διατάξανε να αφαιρέσουν τα κοσμήματα ένα ρολόι και διάφορα δαχτυλίδια.
Η συμμορία κατόρθωσε να φύγει προτού να φθάσει η αστυνομία.
Ο Ecclestone μετά την λήψη πρώτων βοηθειών στο νοσοκομείο για τους μικροτραυματισμούς στο κεφάλι επέστρεψε πίσω στην εργασία του δίχως να θέλει να δείξει ότι τον επηρέασε το όλο γεγονός. Χτες τη νύχτα η ομάδα αντιμετώπισης ληστειών της Scotland Yard είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό χωρίς όμως καμία εξέλιξη .
Θεωρείται ότι η συμμορία που επιτέθηκε στον ισχυρό άντρα της F1 είναι πίσω από μια σειρά στοχοθετημένων επιθέσεων πλούσιων και διάσημων.
Εκπρόσωπος της αστυνομίας αναφέρθηκε στο γεγονός χωρίς να κατανομάσει τον Ecclestone και την συνόδο λέγοντας ότι "δεχτήκαμε κλήση για επίθεση σε έναν άντρα 80 ετών και σε μια γυναίκα 31 ετών την Τετάρτη στις 22.30 το βράδυ . Ο 80χρονος άντρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες μετά απο επίθεση που δέχτηκαν απο 4 αγνώστους οι οποιοι τους απέσπασαν δια της βίας κοσμήματα και διάφορα άλλα είδη. Η γυναίκα δεν τραυματίστηκε".

www.7news.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=27396:------f1&catid=117:auto-moto-nea&Itemid=301
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!