tromaktiko: Τελικά το Feng-Shui πιάνει!

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Τελικά το Feng-Shui πιάνει!



feng-sui
Ένας συνταξιούχος αστυνομικός από το Σίνδεϊ της Αυστραλίας, ισχυρίζεται πως κέρδισε το Λόττο (2.000.000$ Αυστραλίας) χρησιμοποιώντας συμβουλές από το φενγκ – σούι (Feng-Shui).
Συγκεκριμένα ο συνταξιούχος αστυνομικός, σύμφωνα πάντα με το φενγκ – σούι,  έβαλε πάνω  από το κεφαλόσκαλο της εισόδου του σπιτιού του ένα νόμισμα και την επόμενη μέρα κέρδισε το Λόττο. Σύμφωνα  με την ειδικό σε θέματα φενγκ – σούι Ελίζαμπεθ Γουϊγκινς, το φενγκ – σούι χρησιμοποιείται για την δημιουργία αρμονίας στο περιβάλλον, με σκοπό την ευτυχία, την επιτυχία και την υγεία. Η ειδικός ισχυρίζεται πως δεν είναι απίθανο να κέρδισε ο συνταξιούχος το Λόττο εξαιτίας του φενγκ – σούι στην συγκεκριμένη περίπτωση  έχουν συμπέσει και οι τρείς τύποι τύχης μαζί, δηλαδή η «ουράνια τύχη» με την οποία γεννιόμαστε, την  «γήινη τύχη» η οποία προέρχεται από το περιβάλλον που ζούμε και τέλος από την «ανθρώπινη τύχη» η οποία δημιουργείται από τον τρόπο που επιλέγουμε να ζούμε. Το πιο σημαντικό είναι ότι ο συνταξιούχος σύμφωνα με την Ελίζαμπεθ Γουϊγκινς είναι ότι χρησιμοποίησε την  «ανθρώπινη τύχη» αγοράζοντας το Λόττο.
Και εμείς, 3 φορές αλλάξαμε το σπίτι αλλά δεν κερδίσαμε ούτε ένα ΚΙΝΟ… Μάλλον θα πρέπει να φρεσκάρω τις γνώσεις μου περί φενγκ – σούι…

By Sofia
http://www.tsimpountiii.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!