tromaktiko: Gillet Vertigo 0.5 Spirit

Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Gillet Vertigo 0.5 Spirit



Η Gillet Automobiles, μια μικρή φίρμα παραγωγής supercars, παρουσίασε πρόσφατα το νέο Vertigo 0.5 Spirit...
Ένα σπορ αυτοκίνητο, το οποίο περιγράφεται από την εταιρία σαν έναν "έργο τέχνης το οποίο φτιάχτηκε για να προσφέρει τη μέγιστη δυνατή ευχαρίστηση στην διάρκεια της οδήγησης". Κρίνοντας από την εμφάνιση του αυτοκινήτου -έτσι όπως αποτυπώνεται στις φωτογραφίες που ήδη υπάρχουν διαδίκτυο- αυτό που μπορεί ο οποιοσδήποτε να υποστηρίξει είναι πως πρόκειται για μια άκρως εντυπωσιακή κατασκευή. Η οποία δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από άλλα supercar γνωστών εταιριών. Το νέο Vertigo 0.5 Spirit είναι χτισμένο πάνω σε ένα σασί από ανθρακονήματα, με αποτέλεσμα το συνολικό βάρος του αυτοκίνητο να περιορίζεται σε μόλις 950 κιλά. Κάτω από το καπό υπάρχει ένας κινητήρας V8 χωρητικότητας 4,2 λίτρων ο οποίος προέρχεται από την Maserati και αποδίδει 420 ίππους.
Ο κινητήρας συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο σειριακό κιβώτιο ταχυτήτων με την κίνηση να μεταφέρεται στους πίσω τροχούς. Ωστόσο, η Gillet δεν αποκάλυψε τις τιμές που αφορούν στην τελική ταχύτητα και τις επιταχύνσεις του αυτοκινήτου. Το αυτοκίνητο "κάθεται" επάνω σε τροχούς 19 ιντσών. Στους εμπρός τροχούς τα ελαστικά είναι διαστάσεων 225 /35Z ενώ πίσω υπάρχουν φαρδύτερα λάστιχα με διάσταση 275 /35Z
Το ολοκαίνουργιο Gillet Vertigo 0.5 Spirit είναι ένα αυτοκίνητο το οποίο μπορεί κατά 100% να προσαρμοσθεί στις ανάγκες του πελάτη. Η εταιρία δίνει την ευχέρεια στον υποψήφιο αγοραστή να αποφασίσει τόσο για το χρώμα, όσο και για την διαμόρφωση του εσωτερικού (επενδύσεις κλπ.). Παράλληλα οι πληροφορίες θέλουν την βελγική φίρμα να δίνει την δυνατότητα στους υποψηφίους αγοραστές να παραγγείλουν μια έκδοση του Vertigo 0.5 Spirit με ιπποδύναμη μεγαλύτερη των 420 ίππων.
Η Gillet, δεν ανακοίνωσε την τιμή για το νέο τους μοντέλο, αλλά αυτό που υπόσχεται η εταιρία είναι πως το Vertigo 0.5 Spirit θα είναι "το πιο προσιτό της Supercars"

http://www.auto24.gr/

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!