tromaktiko: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ GOAL / NO GOAL KAI ΣΤΟΝ ΟΠΑΠ!

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ GOAL / NO GOAL KAI ΣΤΟΝ ΟΠΑΠ!



Από την Τρίτη 9 Νοεμβρίου, οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ θα έχουν την ευκαιρία για έναν νέο δημοφιλή στοιχηματισμό: το Goal ή No Goal.
Με την επιλογή Goal ο παίκτης δηλώνει ότι θα σκοράρουν και οι δυο ομάδες, ενώ με την επιλογή No Goal ότι θα σκοράρει η μια ή καμιά από τις ομάδες.

Πρόκειται για έναν στοιχηματισμό ο οποίος έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των παικτών διεθνώς και τον οποίο εισάγει στη χώρα μας το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, στο πλαίσιο της διαρκούς αναμόρφωσης των παιχνιδιών που έχει θέσει ως στόχο η διοίκηση της ΟΠΑΠ Α.Ε.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του ΟΠΑΠ στο εξής καταργούνται οι υπάρχοντες πίνακες στο κουπόνι Α & Β για το ακριβές σκορ, διατηρούνται εκείνοι οι οποίοι αναφέρονται στο ημιχρόνο-τελικό σκορ του αγώνα, ενώ προστίθενται 6 νέοι πίνακες για το ακριβές σκορ και σε ένα επιπλέον κουπόνι θα εκτυπώνονται οι αποδόσεις ξεχωριστά για κάθε αγώνα.

Παράλληλα η διοίκηση της εταιρείας αποφάσισε να πριμοδοτήσει τα κέρδη των δυο κουπονιών από 9 έως 15 Νοεμβρίου, δίνοντας bonus έως και 30%. Ειδικότερα, ανά μήκος στήλης, κατά τη συγκεκριμένη περίοδο, στα κέρδη θα προστίθεται:
• 5% στις τριάδες
• 15% στις τετράδες
• 20% στις πεντάδες και
• 30% από εξάδες και άνω.

Με αυτό τον τρόπο – και επί της ουσίας – οι αποδόσεις του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ στις συγκεκριμένες περιπτώσεις αυξάνονται εντυπωσιακά, καθιστώντας το κουπόνι της ΟΠΑΠ Α.Ε. εξαιρετικά ελκυστικό για τους παίκτες.

Ταυτόχρονα, η ΟΠΑΠ Α.Ε. επιστρέφει στους παίκτες μέρος από τα αδιάθετα κέρδη που παραμένουν στα ταμεία της, καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που χάνουν ή ξεχνούν να εξαργυρώσουν κερδισμένα κουπόνια των παιχνιδιών της.

http://www.stoiximatizoume.com/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!