tromaktiko: Golden Hall απίστευτη ταλαιπωρία

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Golden Hall απίστευτη ταλαιπωρία



Χτες αποφάσισα να πάρω την οικογένεια μου και να επισκεφτώ το Golden Hall.
Άκουσα τη διαφήμιση ότι γιορτάζουν και μπορούν όλοι να κερδίσουν πλούσια δώρα .
Πήρα την οικογένεια μου φτάσαμε στο συγκεκριμένο εμπορικό και μαζί με τον ανδρα μου πήγαμε στα σημεία που μας υπόδειξαν ότι μπορούμε να παίξουμε.(Μέχρι εδώ ολα καλα)
Όταν φτάσαμε στο σημείο περίμεναν ήδη στην ουρά γύρω στα 15-20 άτομα! Το μικρο μου το παιδί άρχισε να κλαίει μετά από 15 λεπτά που περιμέναμε !!!!και παρακαλεσα αν ήταν εφικτό να επιταχύνουμε την διαδικασία.Για να μην σας περιγράψω όλο τον ΓΟΛΓΟΘΑ που έζησα αρκεί να σας μεταφέρω ότι τελικά μετά από 35 λεπτά!!!!!!!! πήρα στα χέρια μου τις δωροεπιταγες. Το θεωρώ απαράδεκτο να περιμένει μια οικογένεια με 2 παιδιά 35 λεπτά για να εξυπηρετηθεί!!!Πίσω μας ακριβώς για να φανταστείτε ήταν ένα ζευγάρι ηλικιωμένων που περίμενε και αυτό με εμφανή τα σημάδια τη! ς κόπωσης. Αλλα φίλοι μου δεν ήταν μονο αυτο:αν μέτρησα καλά από τις 4 δωροεπιταγες που πήρα έπρεπε αθροιστικά να ψωνίσω γύρω στα 500 ΕΥΡΩ για να έχω τελικά μια έκπτωση τον 30 ΕΥΡΩ συνολικά .Είναι με τα καλά τους !Σε ποια εποχή ζούμε.Δεν βλέπουν τι γίνετε γύρω μας.
Γιατί τελικά δεν ήταν μόνο η απίστευτη ταλαιπωρία άλλα και η απάτη οτι τελικά πρέπει να ψωνίσεις ακριβά για να πάρεις μια μηδαμινή/ ασήμαντη έκπτωση!Τα αναφέρετε όλα αυτά στην διαφήμιση?ΟΧΙ
Το μόνο που κάνετε είναι να ρίχνετε το δόλωμα σε καλοπροαίρετους καταναλωτές.
Είμαι αγανακτισμένος/ αηδιασμένος και δεν θα ξαναπατήσω ποτέ στο συγκεκριμένο εμπορικό και παροτρύνω όλους να κάνουν το ίδιο.

ΥΓ.Οι ουρές και η ταλαιπωρία δημιουργήθηκε σε ένα Σάββατο που όλοι έλειπαν σε εκλογές......γύρευε τι θα γίνει μέχρι το τέλος.
Τελικά δεν υπάρχει σωτηρία .....νόμιζα οτι το Golden Hall ήταν διαφορετικό οτι έχει ευρωπαϊκές προδιαγραφές αλλά και εδώ μόνο να στα αρπάξουν ΘΕΛΟΥΝ.
Η τιμιότητα και το φιλότιμο πεθάναν!!!!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!