tromaktiko: H Aguilera και τα δέντρα της! (VIDEO)

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

H Aguilera και τα δέντρα της! (VIDEO)



Το «τζίνι σε μπουκάλι» μεγάλωσε και ωρίμασε αλλά, κατά βάθος, παραμένει ένα μικρό κορίτσι που τα Χριστούγεννα στολίζει όχι ένα, αλλά 5 δέντρα στο σπίτι της!


Η Christina Aguilera αποκάλυψε ότι έχει τουλάχιστον 4 χριστουγεννιάτικα δέντρα, με διαφορετικό στολισμό τον καθένα! Ένα «ασιατικό» στο υπνοδωμάτιο της, ένα «κινηματογραφικό» στο οικιακό Cinema, στολισμένο με φιγούρες της Μέρλιν και άλλων σταρ, και το βασικό δέντρο του σπιτιού στολισμένο με cartoons – λόγω του 2χρονου γιου της . Το δέντρο του φουαγέ, γήινο και ζεστό , είναι στολισμένο με πλεκτά και σπιτικά παιχνίδια! «Έχω μοιάσει στην μαμά μου ! Έχω πολύ εορταστική διάθεση» απάντησε στο περίεργο ύφος της παρουσιάστριας η 29 πλέον ποπ σταρ.  Μάλιστα, με αφορμή τα γενέθλια της στις 18 Δεκεμβρίου, η Ellen DeGeneres της ευχήθηκε «χρόνια πολλά» με μια τεράστια τούρτα που έκρυβε για «δωρο» ένα γυμνό άντρα με γραμμένο στο στήθος του «30». Και ένα τριαντάφυλλο που πρόσφερε στην έκπληκτη Christina.
Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε με πολύ υπερηφάνεια και για τον γιο της, τον δίχρονο Max. « Είναι η αγάπη της ζωής μου και τον λατρεύω. Στο τέλος της ημέρας το μόνο που έχει σημασία είναι να είναι αυτός ευτυχισμένος!». Μετά το πρόσφατο διαζύγιο της, φαίνεται ότι τώρα η Christina έχει ηρεμήσει και ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία...και το δρόμο της δείχνει το δικό της "αστέρι" που απέκτησε στη Λεωφόρο της Δόξας!
real.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!