tromaktiko: Star Wars: Falcon Gunner με augmented reality για το iPhone

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Star Wars: Falcon Gunner με augmented reality για το iPhone



H THQ Wireless, το παρακλάδι της THQ που ασχολείται με τα mobiles, ανακοίνωσε το Star Wars: Falcon Gunner.
Η THQ μας έχει φέρει διάφορες μεταφορές της σειράς Star Wars για το iPhone όπως το, Star Wars: Battle for Hoth και το Star Wars: Trench Run. Το ολοκαίνουργιο Star Wars: Falcon Gunner είναι λίγο διαφορετικό από τα προηγούμενα! Καταρχάς είναι εφαρμογή που κάνει χρήση της “τεχνολογίας” augmented reality και μας βάζει στην θέση του πυροβολητή μέσα σε ένα Millenium Falcon (YEAH BABE!), και πρέπει να καθαρίσουμε όλους τους εχθρούς μέσα στο augmented reality περιβάλλον…

Star Wars: Falcon Gunner for iPhone

Το Star Wars: Falcon Gunner θα περιέχει αυθεντικό artwork από τη σειρά Star Wars καθώς και original ήχους και μουσική για οτιδήποτε κινείται μέσα στο παιχνίδι! Με το augmented reality περιβάλλον μπορείτε να στρέψετε το κινητό σας όπου θέλετε και να δείτε τα “κακά” TIE fighters να πετάγονται πίσω από την απέναντι πολυκατοικία ας πούμε! Φυσικά θα υπάρχουν και fixed στατικά backrounds όπως το περίφημο Deathstar κτλ.
Στο παρακάτω video μπορείτε να δείτε κάποιος τυχερός να το παίζει με φόντο την Νέα Υόρκη που κατακλύζεται από “κακά” πετούμενα των Star Wars! To θέλω αυτό το παιχνιδάκι… πραγματικά!

http://www.tsimpountiii.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!